Ugrás a tartalomra

SuperTV2 novembertől az Invitelnél is

Invitel logoNovember 2-ától az Invitel digitális és IPTV csatorna kínálatában is látható lesz a SuperTV2 és még az idén a TV2 HD adása is.

  • Az elmúlt héten az Invitel és a TV2 tárgyalásai sikeresen lezárultak. Ennek eredményeként a november másodikán induló SuperTV2 az Invitelnél az elsők között lesz elérhető az országban az ügyfelek jelentős része számára.
  • A felek megállapodtak a jövő évi együttműködésről is: az eddig is fogható TV2, FEM3 és PRO4 mellett, már az idén a TV2 HD minőségű változata is nézhető lesz az Invitel hálózatában. Ezzel 18-ról 19-re emelkedik az Invitel portfoliójában található HD adók száma, amely továbbra is a legnagyobb hazai HD kínálatot jelenti.

Sikeresen zárultak az Invitel és a TV2 közötti tárgyalások, a felek az elmúlt héten megállapodtak a TV2 csoport csatornáinak jövő évi kínálatáról. Megegyezés született arról is, hogy november 2-ától már az Invitel digitális-kábeltelevízió és IPTV előfizetői láthatják a SuperTV2 adását a családi csomagokban. Az Invitel analóg kábeltelevízió hálózatának technikai fejlesztésével szintén még az idén nézhető lesz a SuperTV2 az analóg kínálatban is, ennek pontos idejéről minden érintett előfizető tájékoztatást kap majd. A felek megállapodtak a jövő évi együttműködésről is: a TV2, a FEM3 és a PRO4 mellett, a tervek szerint már az idén, de legkésőbb január 1-től a TV2HD is fogható lesz az Invitelnél. Így már 19-re emelkedik az Invitel portfoliójában lévő HD adók száma, amely továbbra is a legnagyobb hazai HD kínálatot jelenti.

„Az Invitel örömmel jelenti be, hogy november elejétől minden digitális-kábeltévé és IPTV előfizetője számára az országban az elsők között teheti elérhetővé a SuperTV2-t. Tudjuk, hogy ügyfeleink már nagyon várták az új csatornát, ami ezzel a megállapodással az indulás után azonnal elérhető lesz számukra. További örömhír a HD csatornák bővülése is, hiszen jövőre a TV2HD-vel 19-re emelkedik a már most is rekord kínálatnak számító HD portfoliónk” – mondta el Langsteiner Marianne az Invitel lakossági üzletágának termékfejlesztés és termékmenedzsment igazgatója.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott