Ugrás a tartalomra

Szeptember 26-án indul a Chili TV

Chili TV új logoA TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének újabb lépéseként szeptember 26-án elindul a Chili TV. A gasztrocsatorna két saját gyártású műsorral debütál. Az Ízes Élet - Négykezesben Marton Adrienn ételstylist és Pataky Péter séf ragad fakanalat, míg a Kézzel Írott Receptek házigazdájaként Bereznay Tamás séf vendégeivel áll a konyhapult mögé. Az ízek szerelmesei ezen túl számos országos tv premier segítségével kapnak bepillantást a gasztronómia színes világába.

Szeptember 26-án két saját gyártású műsorral indul a Chili TV, a TV2 Csoport gasztrocsatornája. 19 órakor az Ízes Élet – Négykezes debütál Marton Adrienn ételstylisttal és Pataky Péter séffel. Míg Adrienn az egészségesebb, újhullámos vonalat képviseli, addig Péter a klasszikusabb, férfiasabb ízek világába kalauzolja a nézőket. Az Ízes Élet – Négykezes két alternatívát mutat ugyanarra az ételre, vagy épp megmutatja, hogy Marton Adrienn és Pataky Péter mit készít ugyanolyan alapanyagokból, de tematikus adások is segítik a főzni-vágyókat.

„Ha valaki azt kérdezte volna egy évvel ezelőtt, hogy mi a legtitkosabb álmom, akkor azt válaszoltam volna, hogy egy saját műsor. Az, hogy ráadásul a konyhában mozoghatok, az érzeteimet, élményeimet, és azokat a dolgokat oszthatom meg a nézőkkel, amiket én megéltem, tapasztaltam, az külön öröm. Arról nem is beszélve, hogy mindezt egy olyan profi séf oldalán tehetem, mint Pataky Péter, akivel fantasztikus együtt dolgozni” – mondta Marton Adrienn, aki szakmájából adódóan hatalmas hangsúlyt fektet az ételek tálalására is.

„Adri kedves lány és nagyon jól kiegészítjük egymást. Míg ő az egészségesebb fogásokért felel, én a tőlem már megszokott, ízes, magyaros vonalat képviselem majd” – kezdte Pataky Péter, aki az ázsiai, halas vagy éppen grill fogásoknak is nagy kedvelője. „Adri a műsorban még számomra is bebizonyítja, hogy az egészséges ételek is lehetnek finomak. Én pedig igyekszem mindenben segíteni, hiszen éttermi konyhában már nagyobb rutinom van” - tette hozzá a séf.

Szeptember 26-án az Ízes Élet – Négykezes után, 20 órától Bereznay Tamás vadonatúj műsora is bemutatkozik. A Kézzel Írott Receptekben a séf klasszikus, családi recepteket kelt életre vendégeivel. A fogások elkészítése közben a szakmai tanácsok, az ételek újragondolása mellett fény derül a receptekhez kapcsolódó családi történetekre is.

„Nálam is van pár, már elsárgult papíron lévő családi recept a konyhában. Szerintem mindenkinek a gyerekkorából van egy-egy étel, vagy íz, ami meghatározó valamiért és rögtön tud hozzá kapcsolni egy-egy jelentős családi eseményt, történetet. A szakmai kíváncsiság mellett számomra emberileg is érdekes, hogy ki-mit hoz a konyhába, mit mesél el egy-egy fogás, ezért válik igazán izgalmassá a Kézzel Írott Receptek” – árulta el Bereznay Tamás, akihez sztárvendégek is érkeznek majd egy-egy generációk óta öröklődő családi recepttel.

A saját gyártású tartalmak mellett a Chili TV programjában számos országos tv premier is helyet kap. A nemzetközi ízeket ismerhetik meg többek között a Portugália ízei, az Egy falat Hollandia, az Egzotikus ízek nyomában és a Tengeri finomságok adásaiban. De ha valaki a gyorsan elkészíthető recepteket szereti, akkor számára az Egyszerű, finom, gyors! és az Egyszerű, de nagyszerű! kínál megoldást.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott