Ugrás a tartalomra

Szerződést hosszabbított a FilmBox és a PR-Telecom

Két évre szóló további együttműködést írt alá az SPI - FilmBox Magyarország és a PR-Telecom. A szerződéshosszabbításnak köszönhetően a két fél kapcsolata ezennel a 9. évbe lép. A partnerség a 2019. január 1-től 2020. december 31-ig tartó időszakra szól.

 

A szolgáltató a FilmBox Basic, FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family, a FilmBox Extra HD és az Eroxxx HD csatornákat biztosítja kínálatában előfizetőiknek.

 

„Partnerkapcsolatunk a PR-Telecommal gyümölcsözőnek bizonyult, ezért közös megállapodással úgy döntöttünk, hogy folytatjuk az eddigi munkát. Nagy örömünkre szolgál, hogy a jövőben is izgalmas csatornákat és tartalmakat biztosíthatunk nézőink számára ezen a platformon.” – nyilatkozta Fülöp Tamás, az SPI International regionális operatív igazgatója.

 

A FilmBox csatornák üzemeltetője az SPI International, amely közel 20 éve meghatározó szereplője a független filmpiacnak. Az SPI International hat országban harmincöt csatornát üzemeltet, melyekből Magyarországon jelenleg hat FilmBox csatorna érhető el. A FilmBox és a Filmbox Plus csatornák az alapcsomagokban találhatók, míg a FilmBox Extra HD, a FilmBox Premium, a FilmBox Plus és a FilmBox Family pay-tv koncepcióban kerül forgalmazásra. Az egyes csatornák önálló, egymástól független műsorkínálattal rendelkeznek, a nézők pedig reklámmegszakítás nélkül élvezhetik a különféle tartalmakat a nap huszonnégy órájában.

 

A PR-Telecom 1999 decemberében került megalapításra, de jogelődei már a kilencvenes évek elején is a kábeltévé úttörői voltak. A szolgáltatással ellátott lakások számát tekintve ma a hazai vezetékes műsorterjesztési és távközlési piac nagy szolgáltatói közé tartozik. Jelenleg Magyarország hét földrajzilag elkülönült térségében, az ország tizenegy megyéjében rendelkezik távközlési hálózattal, melyek mindegyikén – a digitális kábeltévé mellett - internet és telefonszolgáltatást is nyújt.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott