Ugrás a tartalomra

TLC a UPC Direct kínálatában

TLC logoA mai napon(2011. november 1.) a UPC Direct kínálatában a Discovery Travel and Living csatornát felváltotta a TLC.

A női életmódcsatorna fő célcsoportja a 25-49 év közötti korosztály. Műsorkínálata szinte 100%-ban azonos a Discovery Travel & Living csatornáéval, de ez nem is meglepő, hiszen az ezen futó műsorok mindegyikének a végén olvasható a felirat, hogy a TLC számára készült. Ugyan úgy az életmódról, az utazásról, a környezetről, a gyermeknevelésről és az apróbb ház körüli javításokról szóló műsorokkal találkozhatunk a TLC csatornán. A csatornaváltás természetesen a felvidéki freeSAT előfizetőket is érinti(Plus csomag). Mivel a Discovery Travel & Living kivezetésre kerül a piacról, az elkövetkező időszakban egyre több szolgáltatónál talákozhatunk majd helyette a TLC-vel.

Amennyiben a Cryptoworks/Irdeto kártyával rendelkező, egyéni műholdvevő berendezést használó UPC Direct/freeSAT előfizetőknek újrahangolásra lenne szükségük, a csatorna vételi paraméterei a következők:

Thor5(0.8° nyugat), 11862H, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, SID 1016, VPID 515, APIDs 652-654-655, Kódolás: conax - nagra3 - cryptoworks - irdeto

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott