Ugrás a tartalomra

Tovább bővül a Minimax és a Megamax műsorkínálata

Minimax logoMajd kétszáz új epizóddal gazdagodik a Minimax és a Megamax csatornák repertoárja. Az új élőszereplős és animációs sorozatok mellett egészestés animációs filmek is vannak a kanadai DHX-től vásárolt csomagban, köztük a négyszeres Emmy-jelölt Degrassi gimi tinisorozat három évada.

A Minimaxra elsőként a számos ausztrál díjra jelölt, A mélység című ausztrál-kanadai animációs sorozat érkezik február 25-én. A mese az Aronnax tengeralattjárón élő Nekton család mindennapjait mutatja be, akik a Föld óceánjainak eddig feltérképezetlen területeit kutatják, de felfedezik a misztikus mélység titkait is. A folytatás is garantált, a 2. évadot ősszel vetíti majd a csatorna.

A csomag része két film is: a több évtizedes múltra visszatekintő BAFTA-jelölt brit sorozatok, a Bob, a mester és a Sam, a tűzoltó vadonatúj, egész estés mozifilm-változatai. A Sam, a tűzoltó – „Alien Alert” és a Bob, a mester – „Mega Machines” várhatóan a hazai tavaszi és őszi mozipremiert követően kerül majd a Minimax képernyőjére. A nemrégiben megújult külsővel visszatért Bob eddigi legnagyobb épületén dolgozik mozifilmben, sőt, csapata három „mega” karakterrel is bővül. Hasonlóan Tűzoltó Samhez, aki új helyszíneket és új karaktereket ismer majd meg.

A Megamax a több mint 35 évre visszatekintő, világszerte népszerű kanadai Degrassi gimi sorozat három évadát vásárolta meg. A sorozat tavaly év végén mutatkozott be hazánkban a csatornán a 10. évaddal. Március 26-án indul a 11. évad, amit a 12. követ majd. De későbbre is tartogat újdonságot a csatorna: a Chuck’s Choice című animációs sorozat húsz epizódjával készül őszre.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott