Ugrás a tartalomra

Turner és Universal csatornákkal szakít az Invitel

Invitel logoA januári csatornakiosztás változásoknak szinte minden szolgáltatónál vannak nagyobb vesztesei, az Invitel esetében ezek a Turner és az Universal csatornái.

Az Invitel 2013. januárjától érvényes csatornakiosztását sem kerülik el a komolyabb változások, analóg és digitális kábel valamint IPTV hálózatokon egyaránt. A megszűnő és kisebb csatornák mellett két nagy név is van az "áldozatok" között, az előfizetők nem láthatják a továbbiakban a Turner Broadcasting-hoz tartozó CNN, Cartoon Network, Turner Classic Movies és Boomerang csatornákat. Ezeket pont egy évvel ezelőtt, azonos időszakban távolította el kínálatából a T-Home is. Szintén kikerül a kínálatból a Universal Channel, mely 1 év szünet után ugyan visszakerül a PR-Telecom hálózataira, de az Invitel-től való távozása miatt még kevesebben láthatják majd, mint eddig.

Az érkező csatornák közül talán a SuperTV2, és az eddig csak a PR-Telecom hálózataira bejelentett Comedy Central Extra érdemel kiemelést.

Meg kell említenünk, hogy a UPC-hez és a DIGI-hez hasonlóan, az Invitel előfizetői januártól sem láthatják az RTL II csatornát.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott