Ugrás a tartalomra

Új logóval az English Club TV

English Club TV logoKözeledik az ősz, kezdődik az iskolaszezon, új logóval jelentkezik az angol nyelv elsajátításában és gyakorlásában segítséget nyújtó English Club TV.

A hazánkban ez év februárja óta terjesztett csatorna új, tetszetősebb logóval jelentkezik, mely így már színvilágában is "angolosabb" az eddiginél. A csatorna weblodala is megújul (english-club.tv), melynek béta verziója már elérhető, illetve szeptembertől jelentősen növekszik a gyermekeknek szóló műsorok aránya, ezekről hamarosan részletesen is beszámolunk.

Az English Club TV, a hiánypótló angol nyelvoktató csatorna formabontó, kommunikatív nyelvtanulási módszerrel segíti a nyelvtanulókat és a tudásuk szintentartására törekedőket. Hazánkban kiemelkedően fontos a nyelvoktatás, mivel a lakosság csupán 40%-a beszél idegen nyelvet. Ez az adat a 30 év felettiek körében még elszomorítóbb. Az English Club TV egyedi megoldást kínál a nyelvtanulás problémájára. A műsorok felosztása lehetővé teszi a folyamatos nyelvi fejlődést a kezdő szinttől az erős haladóig, ráadásul a család minden tagja megtalálja a neki szóló műsort. A programok minőségét angol anyanyelvű oktatók garantálják.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott