Ugrás a tartalomra

Újabb nézettségi rekordot döntött az M4 Sport

M4 Sport logoÚjabb rekordot döntött meg a közmédia piacvezető csatornája, az M4 Sport a televíziós nézettségi mérésekben. A csoportkör alatt folyamatosan emelkedett a nézők száma, végül a magyar-portugál mérkőzés több mint két millió nézőt ültetett a képernyők elé.

A tegnapi mérkőzés 2. félideje eddig az abszolút rekord és erősebb, mint a teljes mérkőzés nézettsége, ezt összesen 2 703 440 nézték, ez a 45 perc volt a csoportkör legerősebb félideje az M4 Sporton.

Az Eb-n eddig minden eddiginél nagyobb helyszíni jelenléttel megjelenő M4 Sport több millió magyarnak hozta el a franciaországi hangulatot. A stadionokban lévő saját stúdióval és a mérkőzések előtti helyszíni kapcsolásokkal is azon dolgozott a csatorna, hogy minél színvonalasabb közvetítéssel köszönje meg több millió magyar nézőnknek, hogy a közmédia sportcsatornáját követik.

Szerda este az M4 Sporton 17:53-tól a Magyarország–Portugália Európa Bajnoki labdarúgó-mérkőzés nézettsége 2 millió 318 ezer fő volt, ezzel a műsor adásideje alatt a legnézettebb csatorna volt. A közönségaránya a teljes népesség körében 61,3 százalék volt.

Az M4 Sporton 20:54-től a Svédország–Belgium Európa Bajnoki labdarúgó-mérkőzés nézettsége 888 ezer fő volt, ezzel a műsor adásideje alatt a legnézettebb csatorna volt. A közönségaránya a teljes népesség körében 22,9 százalék volt.

A tegnapi napon a közmédia teljes online portfoliójának elérése 315 125 fő volt.

A legnagyobb konkurens user szám, azaz a legtöbb, egy adott pillanatban az online közvetítést nézők száma: 100 766 (az osztrák izland meccsel együtt ez a szám: 102 489).

A közmédia online portfóliójában korábban soha nem volt ennyi helyszíni videós tartalom, mint amennyit Berkesi Judit vezetésével az utóbbi hetekben az M4 Sport weboldalának látogatói megtekinthettek.  A magyar mérkőzés online nézettsége mellett e tartalmak is rekord nézettséget értek el.

A televíziókészülékek mellett az internetes eszközökön is kábeltelevíziónyi nézőt vonzott az M4 Sport webes közvetítése, a közmédia online portfolióját szerdán 315 ezer valódi felhasználó kereste fel, ebből 190 ezren a Médiaklikket, 106 ezren pedig az M4 Sport weboldalát.

Minden bizonnyal a hazai internet “életében” rekordnak számít a magyar – portugál második félidejében mért adat, amikor 102 489 konkurens felhasználó figyelte adott pillanatban a válogatott mérkőzését.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott