Ugrás a tartalomra

Visszakerül a TLC és az ID a DIGI kínálatába

DIGI logoEngedve és kedvezve előfizetőinek, a DIGI visszahelyezte digitális csatornakínálatába a TLC és az ID Investigation Discovery, illetve a Discovery Travel & Living* csatornákat.

A 2012. augusztus 5-én életbe lépett, a TLC, az ID Investigation Discovery illetve a Discovery Travel & Living* csatornák kikerüléséről határozó ÁSZF-et, az előfizetők kérésére, a DIGI felülvizsgálta, és a fent nevezett csatornákat 2012. augusztus 9-én visszahelyezte digitális kábeles és műholdas kínálatába.

* A Discovery Travel & Living csatorna kizárolag a DIGI műholdas kínálatában érhető el!

A dtvnews.hu portál megkeresésére Mészáros Beatrix, a DIGI Kft. PR menedzsere elmondta: "Műholdas szolgáltatásunknál továbbra is a Discovery Travel & Living lesz elérhető. Az ID Investigation Discovery szintén visszakerül a műholdas csatornakiosztásba, valamint a Travel Channel csatorna marad a DIGI csomagban, nem helyezzük vissza a DIGI+ csomagba."

A fenti, az előfizetőket pozitívan érintő döntés nyomán szárnyra kapott pletykákat cáfolva Mészáros Beatrix megerősítette: "A csatornák kínálatába való visszakerülése nem von maga után áremelést, előfizetőink továbbra is változatlan áron érhetik el a DIGI csomagjait."

Újabb, friss információk érkeztek a témában, olvassák el a következő cikkünket is: Érkezik a TLC a DIGI műholdas kínálatába

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott