Ugrás a tartalomra

Zenecsatornával jelentkezik az SPI International

360TuneBox logo2013. június 1-jén zenecsatornát indít az SPI International, 360TuneBox néven, a tesztek már megkezdődtek.

Az Astra 3 pozícióban, az Eroxx HD (mely megszűnt) csatorna helyén már megkezdte a teszteket az SPI International első zenecsatornája, a 360TuneBox. A csatorna végleges disztribúciós pozíciója még kérdéses lehet, hiszen a bolgár Satellite BG platform csődöt jelentett, a hónap végén befejezi a működését, a 360TuneBox jelenleg az egyik, a megszűnés miatt érintett multiplexről sugároz.

A 360TuneBox HD minőségű tartalmat ígér, a nap 24 órájában, havonta 100 új zenei videóval bővül majd a kínálat. A csatorna célcsoportja a fiatal, városi, középosztálybeli felnőttek. A divatos slágerzenék mellett különböző stílusirányzatok feltörekvő művészeit is bemutatják. A csatorna világszerte terjesztésre kerül, műholdas, kábel és IPTV hálózatokon, elérhető lesz mobilkészülékeken és okostévéken egyaránt.

A nyár folyamán további csatornát is indít az SPI International, Fast&FunBox HD néven. Az új életmód és sportcsatorna akciódús és adrenalinemelő válogatása lesz az extrém sportoknak, többek közt motocross, snowboard és gördeszka, bemutatók és versenyek a világ minden tájáról. A csatorna világszerte terjesztésre kerül, műholdas, kábel és IPTV hálózatokon, elérhető lesz mobilkészülékeken és okostévéken egyaránt.

Az SPI International-tól megszokott filmcsatornák kínálata is bővül, még április elején jelentették be a FilmBox Arthouse csatorna idei elindítását.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott