Ugrás a tartalomra

Arculatfrissítés az Origo Zrt. tévés csatornáinál

OzoneNetwork logo2011. április 1-jétől új, az eddiginél modernebb arculati elemekkel jelentkezik a LifeNetwork és az OzoneNetwork TV – jelentette be a tulajdonos Origo Zrt.  A frissítést a két kábelcsatorna tematikájának bővítése indokolja.

Másfél évvel ezelőtt az OzoneNetwork TV időjárás csatornaként indult, a LifeNetwork TV pedig egészséges életmóddal foglalkozott. Mára az OzoneNetwork egyfajta „zöld” csatornává vált, főként környezetvédelemmel és a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos témákat dolgoz fel. A LifeNetwork pedig női életmódcsatornává nőtte ki magát.

- Hiszek abban, hogy egy televíziónak saját arculati elemeit 1,5-2 évente illik finoman áthangolnia. Csatornáink tematikájának bővítése pedig jó apropó volt arra, hogy arculati elemekben is lekövessük ezt a változást – nyilatkozta Hámori Barbara, az Origo Zrt. Szórakoztató tartalmainak igazgatója. -  Arra törekedtünk, hogy az új dizájn színeiben és formavilágában is visszaadja csatornáink egyediségét: a logók, a promo cartok, a channel  identek mind-mind sokkal trendibbé és szerethetőbbé váltak.

Míg a csatornák megalakulásakor tenderen írtak ki grafikai pályázatot, most ezt a munkát házon belül oldották meg, saját szakembereikkel, akik a mindennapi működést átlátják. A LifeNetwork arculatának esetében a Life.hu dizájnjához közelítettek, hogy a közös családba tartozást erősítsék. Az OzoneNetwork- ön pedig az eddig használt kék helyett – az új tematikához illően – egy letisztultabb zöld színvilág dominál majd(képünkön).

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott