Ugrás a tartalomra

Az Invitel álláspontja az NMHH bírság kapcsán

Invitel logoAz Invitel Sajtóosztálya állásfoglalást juttatott el a dtvnews.hu szerkesztőségébe, a tegnapi napon oldalunkon megjelentetett NMHH közlemény kapcsán, mely a céget sújtó 40 milliós bírság határozatáról számolt be.

Az Invitel Távközlési Zrt. értesült arról, hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) határozatában első fokon megbírságolta a társaságot a 2015. évben ügyfelei bizonyos körében alkalmazott árképzési gyakorlata miatt.

Az Invitel részletesen elemzi a Határozat tartalmát, és ennek fényében dönt az esetleges jogorvoslati lépésekről. A társaság, ahogyan ez idáig, úgy a jövőben is jóhiszeműen, a vonatkozó jogszabályoknak, és hatósági rendelkezéseknek megfelelően jár el.

Az Invitel hangsúlyozni kívánja, hogy – amint arról az utóbbi időben számos alkalommal beszámolt, – rendelkezésére álló forrásait a tulajdonában lévő tele-és infokommunikációs hálózat intenzív fejlesztésére fordítja annak érdekében, hogy többszázezer lakossági és üzleti ügyfele részére a lehető legkorszerűbb infrastruktúrát és szolgáltatásokat biztosíthassa.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott