Ugrás a tartalomra

Az NMHH együttműködési megállapodást kötött a kábelkommunikációs szövetségekkel

Digitális Átállás logoA sikeres digitális átállás érdekében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) együttműködési megállapodást kötött a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetséggel és a Magyar Kábelkommunikációs Szövetséggel.

A digitális átállás sikeres megvalósulásának egyik alappillére, hogy a tévénézők megfelelő és pontos információkkal rendelkezzenek az átállás részleteiről. A széleskörű tájékoztatás érdekében az NMHH együttműködési megállapodást kötött a legnagyobb kábelkommunikációs szövetségekkel.

A Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség 123 tagján keresztül mindegy 500.000 felhasználóhoz, a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség 180 tagján keresztül pedig közel 6 millió felhasználóhoz jutnak el az átállásról szóló pontos információk. A kábelszövetségek tagjainak közreműködésével 6,5 millió felhasználó közvetlenül a saját kábelszolgáltatójától értesülhet a digitális átállás friss híreiről.

Az együttműködés célja a tévénézők pontos és megfelelő tájékoztatása annak érdekében, hogy megismerjék a digitális televíziózás nyújtotta előnyöket, illetve tudják, hogy mit kell tenniük, ha televíziókészüléküket alkalmassá akarják tenni a digitális adások vételére. A két kábelkommunikációs szövetség azzal segít nézőinek, hogy rajtuk keresztül mindig naprakész információkhoz juthatnak majd hozzá a digitális átállásról.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott