Ugrás a tartalomra

Bővül a DigiTV kínálata?

DIGI logoA DigiTV honlapján elérhető, február 22-től érvényes ÁSZF szerint igen. Gyakorlatban nem, sőt, lehetséges, hogy további adók kerülnek ki.

Az ÁSZF szerint február 22-én kerül a kínálatba a Boomerang csatorna, mely a gyakorlatban már január 19 óta elérhető az előfizetőknek, de ezek szerint csak teszt jellegel, hiszen azt nem kell előre bejelenteni. További érdekesség, hogy továbbításra kerülnek a Magyar Rádió csatornái, az MR1, MR2 és MR3, valamint a Mária Rádió. Ezek szintén elérhetők már a platformon, a Magyar Rádió csatornái január eleje óta, a Mária Rádió viszont már jóval régebb óta.

Ennek a furcsa ÁSZF-nek az állhat a hátterében, hogy nemrégiben egy másodfokú határozat szerint elég komoly összeggel büntette az NHH a DigiTV-t, többek közt az ÁSZF elégtelensége miatt.

Tehát nem bővül a kínálat, sőt, lehet, hogy több rádióadó is kikerül, hiszen az ÁSZF tanúsága szerint február 22-től csak a fent említett 4 rádióadó szerepel a kínálatban, a Juventus, Roxy és a Sztár FM nincs feltüntetve.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott