Ugrás a tartalomra

d1 TV a keleti 9 fokról

D1 logoMától, április 9-től, már műholdról is elérhető a d1 TV, az Eurobird 9A műholdról, a keleti 9 fokról, a HelloHD platform keretében.

A csatorna az m1 hagyományos felbontású változatának helyét vette át a HelloHD transzponderén, melyet a továbbiakban a közszolgálati multiplexről érhetnek el az előfizetők. A d1 TV eddig a Hello Digital szolgáltatás keretében volt elérhető.

A d1 TV-ről

A d1 Tv tematikus csatorna, melynek célja, hogy műsoraival művelődési lehetőséget, szórakozást és tájékoztatást nyújtson kulturális, oktatási, közéleti és esélyegyenlőségi témakörökben. A d1 Tv törekszik a kultúra, az oktatás és a körülöttünk lévő élet sokszínűségének és sokféleségének bemutatására. Színes, ugyanakkor kiegyensúlyozott légkört teremt, ami mentes a bulvárhírektől és az értéktelen sztárcsinálási gépezettől. Valódi értékeket, valódi embereket, mindennapi sztárokat és ismert alkotókat is bemutat.

A d1 Tv egyedisége abban áll, hogy sokszínű és kiegyensúlyozott módon képes az értékek közvetítésére. Tartalmas kikapcsolódást és szórakoztató tanulást kínál másként.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott