Ugrás a tartalomra

Egy évesek a DIGI csatornák

DIGI World és Life logoA DIGI Kft. közel egy éve indított el négy saját, tematikus csatornát, a DIGI Film-et, DIGI Life-ot, DIGI World-öt és a DIGI Animal World-öt, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben tudja kielégíteni előfizetői igényeit. Egyöntetűen elmondhatjuk az összes televízió adóról, hogy széles műsorpalettával rendelkeznek, a csatornákon látható filmek minőségére garancia a világ legismertebb stúdióinak sora, mint például Sony, Warner, BBC. A műsorok tisztán, eredeti formában tekinthetőek meg, reklámszünetek és minden egyéb megszakítás nélkül élvezhetik a nézők.

A közeledő születésnap alkalmából a DIGI elindított egy születésnapi nyereményjátékot, ahol 1001 ajándékot sorsolnak ki a játékosok között. A promóció közel két hónapon keresztül tart, bárki számára elérhető játékfelületen, függetlenül attól, hogy DIGI előfizető e vagy sem. A cég fontosnak tartja, hogy széleskörűen megismertesse csatornáit az ország lakosságával, a jelenlegi előfizetőinek hűségét pedig meghálálja. A nyereményjáték felület mindenki számára könnyen elérhető, a csatornák facebook- és weboldalain keresztül.

DIGI Film – A show megy tovább

Minőségi filmcsatorna, amely elhozza otthonába a legnagyobb filmsztárok legjobb filmjeit. A DIGI Film a mozizás értékeire helyezi a hangsúlyt - színészekre, a kép világra, a történetre és az érzésekre. A DIGI Film évente kb. 250 filmpremiert mutat be, ezzel kielégítve a nézők igényeit, valamint ez által megőrizve a csatorna egyediségét.

DIGI Life – Rólad szól!

Műsoraiban bemutatja a világot, amelyben élünk, felhívja a figyelmet azon aktuális problémákra, amelyek mindenkit érintenek, ismerteti azon lehetőségeket, amiket megtehetünk magunkért és a környezetünkért.

DIGI World – A Világról szól!

A csatorna bevezet az élővilág, a történelem, az utazás, a tudomány és a technológia világába. A múlt homályos titkai, a jelen rejtett valósága, a jövő megtestesülése – mind egy helyen, a DIGI World műsorán.

DIGI Animal World – Egy másik világ!

Élőlények a világ minden tájáról. Dokumentumfilmjein keresztül betekintést nyerhetünk természetes környezetükbe, megismerheti szokásaikat, megtudhatja, hogy egyes fajok milyen veszélyeket rejtenek. Mindez védekezési mechanizmus? A túlélés törvénye ezt diktálja?

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott