Ugrás a tartalomra

Indul a Spektrum Home – a Spektrum márka új csatornája

Spektrum Home logoÁprilis 15-től megújul a deko TV, és Spektrum Home néven, a Spektrum ismeretterjesztő csatorna új brandjeként szórakoztatja tovább nézőit. Míg a Spektrum tágabban értelmezett környezetünk, az univerzum kulisszái mögé les be műsoraival, a Spektrum Home közvetlen környezetünkkel, az otthonnal foglalkozik.

Málnay B. Levente, a Spektrum Home-ot működtető Chello Central Europe vezérigazgatója elmondta: „a Spektrum márka új csatornája tartalmát illetően egyedülálló a régióban, kínálatában jelentős szerepet kap minden olyan téma, amely az otthonunk szépítésével, a praktikus, mindenki számára elérhető ötletekkel és a környezettudatosabb életmóddal kapcsolatos. A Spektrum Home egyszerre lokális és nemzetközi, vadonatúj, saját gyártású műsorokkal jelentkezik, emellett több lakberendező világsztártól leshetünk el különböző kreatív ötleteket”.

A Spektrum Home elérhető a UPC, Magyar Telekom, Invitel, ViDaNet, PR Telecom, Tarr kábelszolgáltatók hálózatain.

Mit kínál a Spektrum Home?

A Spektrum Home praktikus szemmel vizsgálja saját univerzumunkat: az otthonunkat. Mindenkihez szól, aki szeret saját kezűleg alakítani környezetén: praktikus tippekkel, kreatív ötletekkel, hasznos tanácsokkal szolgál, hogy otthonunk olyan lehessen, amilyennek megálmodtuk. A csatorna 16 órában sugároz, és műsorstruktúrája a régiós igényekre épül. A lendületes, trendi, csajos műsorkínálat mellett a csatorna a férfiakat sem hagyja hasznos tanácsok nélkül. A ház körüli teendőkkel kapcsolatos tartalmak, vagy a csináld magad rajongók kedvenc időtöltése, a barkácsolás a férfinépet serkenti kreatív munkára.

Saját gyártású sorozatok népszerű műsorvezetőkkel

A Spektrum Home egész éven átívelő, naponta új részekkel jelentkező saját gyártású műsorai a praktikus tippek jegyében kínálnak számtalan ötletet ahhoz, hogyan végezhetjük el akár saját kezűleg az otthoni szereléseket, dekorálhatjuk otthonunkat kis költségvetésből, akár minden évszakban másként, illetve, hogyan lesz kertünk édenkert, szobanövényeink pedig a lakás igazi díszei. A Green Team kerti praktikáit McMenemy Márk és Tauner Tibor osztja meg a nézőkkel, otthonunk díszítéséhez pedig a népszerű színésznő, Ullmann Mónika mutat be számtalan kreatív ötletet a vadonatúj Barkács Csaj című sorozatban.

A Spektrum Home saját műsorainak gyártói a Nanomedia Productions Kft. és a Kolor Film Kft. Mindkét cég alapítói rutinosan mozognak a televíziós szakmában, hiszen e téren szerzett tapasztalatuk több tíz éves múltra tekint vissza.

A lakberendezés és a kertészkedés világsztárjai

A saját gyártású műsorsávon kívül a Spektrum Home-on olyan lakberendező nagyágyúkkal találkozhatunk, mint a háziasszonyok példaképe, Martha Stewart, vagy méltó utódja, Debbie Travis, valamint a lakberendezés brit fenegyerekei, Colin és Justin is szórakoztatják a nézőket. A kertészkedés és kertépítés nemzetközi ászai közt láthatjuk Diarmuid Gavint, az Európa-szerte elképesztő ötleteiről ismert kertépítészt, vagy Matt James-t, aki szerint minden növénynek lelke van. Mindezek mellett évszakról évszakra követhetjük, hogyan változik River Cottage bio-édenkertje, Hugh Fearnley-Whittingstall pedig azt is megmutatja, mi mindenre jó, ami a kertben megterem.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott