Ugrás a tartalomra

Kódolatlan AMC, TV4 és National Geographic

Novemberben újabb több népszerű TV csatorna is kódolatlanul érhető el a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Novemberben a TV4, AMC és a National Geographic műsoraival is találkozhatnak a nézők díjmentesen. A TV4 csatornája a megadott időszakban a mindiGO TV műsorán is díjmentesen lesz elérhető.

 

Az AMC a novemberi estéken nagy rendezők nagy filmjeit vetíti, igazi sztárparádéval. November 4-én este kilenckor a Véres gyémánt című filmet tűzi képernyőre a csatorna, Leonardo DiCaprioval a főszerepben. Solomon (Djimon Hounsou), akit elválasztanak a családjától és arra kényszerítenek, hogy a gyémántmezőkön dolgozzon, egy nap különleges drágakövet talál, amit élete kockáztatásával elrejt, hogy az érte kapott pénzzel megmentse a családját. Archer (Leonardo DiCaprio), az exzsoldos tudomást szerez a kincsről és Mady Bowen (Jennifer Connelly) újságírónő közvetítésével Solomon mellé szegődik abban a reményben, hogy a kincs sikeres értékesítésével ő is jól jár és végre elhagyhatja Afrikát. November 8-án 21. órától a Becstelen brigantik című Oscar-díjas Quentin Tarantino-film kerül adásba. A 2. világháborúban játszódó zseniális dráma főszerepében Brad Pitt látható. November 15-én szintén este 21- órás kezdéssel a Kémjátszma című film kap helyet a képernyőn. A CIA-ügynök és tanítványa szerepében Robert Redford illetve Brad Pitt. A rendező a Top Gun-nal világhírűvé vált Tony Scott.

 

A TV4 műsorán az kódolatlan időszakban a sorozatoké a főszerep. Képernyőre kerülnek a Bűbájos boszorkák, A született feleségek, Scherlock és Watson, Murdoch nyomozó rejtélyei, és a Grace klinika című sorozatok is. A Bűbájos boszorkák című sorozat főszereplői három, a huszas éveiben járó testvér. A három lány - Prue, Piper, és Phoebe - édesanyja még kiskorukban meghalt, őket a nagyanyjuk nevelte fel, aki pár hónappal korábban hunyt el. Phoebe hazaköltözik a testvéreihez San Franciscóba a nagyszülői házba. Ő lesz az, aki a padláson rátalál az Árnyak Könyvére, felolvas egy varázsigét és ezzel a három testvér megkapja azt a varázserőt, ami a legerősebb boszorkákká teszi őket a világon. A Született feleségek egy mesés hangulatú kisvárosban játszódik. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül. A felszín alatt ezer titok lappang, de egy biztosan: vajon miért vetett véget az életének Mary Alice Young egy szokványosnak tűnő reggelen? A Scherlock és Watson modern Sherlockja napjaink New Yorkjának lakója és frissen szökött egy szanatóriumból, ahol rehabilitáción vett részt. Jómódú édesapja éppen ezért egy segítőt rendel mellé, akinek a dolga a férfi szemmel tartása. Scherlock és Dr. Watson az elkövetkezendő időszakban együtt fognak élni.

 

A TV4  élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is.

 

A National Geographic műsorán a kódolatlan időszakban változatos műsorkínálattal találkozhatnak a csatornára kapcsolók. November 17-én a Nap építészei premier film érkezik. Az emberiség a történelem hajnala óta a Nap megszállottja – annyira, hogy sok kultúra még a templomait és a palotáit is az imádott égitest járásához igazítva építette. A film izgalmas idő- és térbeli utazás az építészet és a szakralitás mágikus határterületére. November 20-án este a Drogháború fotósai debütál a csatornán. Rodrigo Duterte elnök a közelmúltban kíméletlen háborút hirdetett a Fülöp-szigeteken tevékenykedő drogbandák ellen. Az elhúzódó konfliktus eddig több mint 27 ezer ember életét követelte, így mára nemcsak az intézkedéssorozat, de maga az elnök személye is erősen megosztóvá vált. Indokolható sok ezer ember halála a drog elleni harccal? A kutyabarátoknak szól a Tárcsázza Ceaser Millant! Ugatnak, morognak, és a fogukat vicsorgatják; folyton zaklatják a többi kutyát; és rettegésben tartják a környék összes lakóját… Ha a sors egy efféle elviselhetetlen ebbel ver meg egy lakónegyedet, a szomszédság egy ideig tűr – azután betelik a pohár, és valaki remegő kézzel tárcsázza Cesar Millan számát… Folytatódik az Elveszett városok nyomában című sorozat is, amelyben  a régészeti szakértelem modern a távérzékelési technológiával és képalkotó eljárásokkal találkozik. Az aktuális epizódok a Stonhenge-t, Petrát és a Machu Picchut mutatják be vasárnap este 2-órától.

 

A csatornák az alábbi időpontokban érhetőek el kódolatlanul a MinDig TV kínálatában: 

  • TV4 - 2019. 11.01 - 11.29
  • AMC - 2019.11.04 - 11.17
  • National Geographic - 2019.11.04 - 11.24

 

Csatorna Programhely Multiplex
AMC 21 D
TV4 23 D
National Geographic 25 B

 

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott