Ugrás a tartalomra

A gasztronómia szerelmeseinek számos újdonság két hétig kódolatlanul

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján október 30. és november 14. között a MinDig TV nézői számára kódolatlanul fogható a LiChi TV.

 

A gasztronómia szerelmeseinek számos újdonságot hoz az idei ősz a LiChi TV-n. Két országos tévé premierrel is készül a TV2 Csoport gasztro-csatornája. November 4-én két nagy sikerű sorozat is elindul a LiChi TV-n. A Food Porn valószínűleg nem csak a műsorvezető, Michael Chernow miatt lesz a nézők kedvence, hiszen a sorozat városról városra, étteremről étteremre járva azokat a legínycsiklandóbb fogásokat mutatja be, amelyek már első pillantásra is rabul ejtik a nézőt. E mellett az Éhes tesók – csóró kaják is képernyőre kerül, ahol a YouTube sztár Fung tesók felkutatják Amerika legolcsóbb, ám annál finomabb ételeit.

 

A premierek mellett természetesen a régi nagy kedvenceket sem kell nélkülöznie a LiChi TV nézőinek. Az Egyszerűen Nigella és Nigella falatozója mellett Jamie Oliver szuperkajái és családi klasszikusai sem maradhatnak el, ahogy a Mindörökké Gordon vagy a Sütizseni és a Sütimester epizódjai sem. A hazai gasztro-szakemberek is sorra megmutatják konyhai trükkjeiket. A kódolatlan hetek alatt is jönnek a Hentesek, az Adri’s Kitchen, a Konyhatündér Marton Adrival, a Lázár és Géza a retró konyhasó, a Stahl konyhája, valamint a Hal a tortán epizódjai is képernyőre kerülnek.

 

Az őszi kínálatban ismét filmek is helyet kaptak a LiChi TV kínálatában, október 31-én az Ízek, imák, szerelmek, november 1-én Az élet ízei, november 2-án a Bor, mámor, Provance, míg november 3-án az Ezt jól kifőztük! kerül képernyőre 21:00-tól.

 

A LiChi TV az E jelű multiplexen, és a 49. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott