Ugrás a tartalomra

Sci-fi, akció és bűnügyi sorozatok és filmek két hétig kódolatlanul

Két hétig kódolatlanul nézhető az AXN tévécsatorna minden MinDig TV néző számára. 2019. október 28. és november 10. között 750 ezer háztartásban sci-fi, akció  és bűnügyi sorozatokat és filmeket láthatnak a nézők a SONY Pictures Entertainment és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően. A csatorna műsora a kódolatlan időszakban a mindiGO TV-n is elérhető lesz.

 

A SONY Pictures Entertainment és az Antenna Hungária közötti megállapodás alapján október végétől november közepéig kódolatlanul, előfizetés nélkül lesz elérhető a MinDig TV felhasználók számára az AXN csatorna, amelyen többek között akció, sci-fi és bűnügyi filmeket és a sorozatokat láthatnak a nézők.

 

Az AXN kéthetes kódolatlan időszakában országos tévépremierként minden hétfőn 21-órától Los Angeles legjobbjai című amerikai bűnügyi sorozat lesz látható. A Bad Boys 2-ből, Marcus Burnett (Martin Lawrence) nyomozó húgaként megismert Syd Burnett (Gabrielle Union) új életet szeretne kezdeni, ezért áthelyezteti magát Miamiból a Los Angelesi-i rendőrségre. Új munkahelyén együtt kell működnie Nancy McKenna nyomozóval (Jessica Alba), egy dolgozó anyával, aki meglehetősen irigyli Syd szabadszelleműségét és az élethez való hozzáállását. A csatorna az első évadát mutatja be a Manifest című misztikus dráma sorozatnak november 5-én, amely minden kedden 21 órától lesz látható majd. A Montego Air 828-as járata turbulenciába kerül, de a személyzet és az utasok megkönnyebbülésére a gép biztonságosan landol. Az utazással töltött néhány óra leforgása alatt azonban a világ öt évet öregszik. Az új, lehetetlen helyzet azonban egy második esélyt is jelent számukra az életben. November 3-án vasárnap este 21-órakor a Jumanji című amerikai kalandfilmet tűzi műsorára a csatorna. A 12 éves Alan felfedezi a díszes Jumanji-táblát, s amikor Sarah-val leülnek játszani, Alan hirtelen eltűnik és a Jumanji dzsungelbirodalmában találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a kislány túlságosan rémült, hogy befejezze a játékot. Csak akkor kerülhet ki a csapdából, ha valaki meghatározott számot dob. A Grand Hotel Miami első évada november 8-ától péntek esténként jelentkezik dupla részekkel. A multikulturális Miami Beach-en játszódó provokatív dráma az utolsó családi tulajdonban lévő szállodát, illetve lakóinak életét mutatja be. A szálloda tulajdonosa, Santiago Mendoza (Demián Bichir), elbűvölő második feleségével, Gigivel (Roselyn Sanchez) és felnőtt gyermekeikkel él, akik bizony kiélvezik a siker hozta kényelmet. A gazdag és gyönyörű vendégek luxusban sütkérezhetnek, ám a tökéletes idill látszata mögött botrányok, növekvő adósságok és mélyen őrzött titkok rejtőznek. November hónapban és a kódolatlan időszakban a Star Wars – Csillagok háborúja és a Man in Black – Sötét zsaruk című „sorozat” filmjei is láthatóak lesznek az AXN film kínálatában.

 

Az AXN élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is.

 

Az AXN a B jelű multiplexen, és az 16. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott