Ugrás a tartalomra

Nevet és arculatot váltanak a Sony csatornák

Március második felében arculatot és nevet váltanak a tavaly új tulajdonoshoz került Sony csatornák.

 

Várható volt, hogy a végtelenségig nem használhatják a csatornák a korábbi tulajdonos márkanevét, az viszont már kevésbé volt várható, hogy a még korábbi tulajdonos brandjéhez nyúlnak vissza, és az Antenna Entertainment a Sony Max és a Sony Movie Channel csatornákat Viasat márkanév alá tereli (hozzájuk tartoznak a Viasat 3 és Viasat 6 csatornák is, melyek névváltására már rég vártunk, de ezek szerint azok is maradnak, így már csak a szintén a portfólióba tartozó AXN kérdéses).

 

A váltásra az egyik szolgáltatótól származó információk alapján március 22-én kerül sor (egyéb, hivatalosabbnak tűnő információk szerint március 24), míg egy másik szolgáltatótól származó információk szerint a Sony MAX a Viasat 2, míg a Sony Movie Channel a Viasat Film nevet veszi fel (egyéb, hivatalosabbnak tűnő információk megerősítik ezt).

 

Mivel az Antenna Entertainment részéről még nem reagáltak megkeresésünkre, így azt nem tudjuk, hogy a csatornák tematikájában várható-e változás, de a Viasat Film elnevezésből feltételezzük, hogy nem, illetve a Viasat 2 logójának színvilága (lsd fent) továbbra is nőknek szóló tartalmakat sejtet. Amennyiben választ kapunk, frissítjük cikkünket.

 

Frissítés - 2022. február 11-én délelőtt megérkezett az Antenna Entertainment válasza megkeresésünkre, melyet az alábbiakban közlünk:

 

Március 24-én két csatorna is átalakul az Antenna Group magyarországi portfóliójában: az AXN, a VIASAT3 és a VIASAT6 a megszokottak szerint, a Sony Max viszont VIASAT2, míg a Sony Movie Channel VIASAT FILM néven szórakoztatja tovább a hazai közönséget. Az új csatornák minden igényt kiszolgálva színesítik majd mindennapjainkat világszínvonalú tartalmakkal, de a VIASAT3 is meglepetéssel készül a nézők számára: tavasszal jubileumi évaddal tér vissza az egyik legsikeresebb saját gyártású produkció, az Észbontók, melyben a játékosokat és a versenyzők észjárását kifürkésző celebeket új házigazda, Kiss Ádám várja majd. Ha pedig mindez nem lenne elég, a 10. évad előtt startol az Észbontók Best Of is, amelyben emlékezetes epizódokkal és ismerős hírességekkel hangolódhatunk a premierre.

 

A SONY MAX helyére érkező VIASAT2 friss, fiatalos tévécsatorna leginkább a női közönségnek szolgál majd különleges tartalmakkal. Az izgalmas nemzetközi felhozatalban a romantikus vígjátékok és főzőműsorok mellett vadonatúj dráma- és bűnügyi sorozatok, valamint valóságshowk várják a nézőket. A VIASAT2 magas színvonalat biztosít a nézők számára, megtestesítve mindent, amire fiatal női nézők kíváncsiak lehetnek.

 

A Sony Movie Channelt felváltó VIASAT FILM kiemelkedő filmélményt kínál: a csatorna a világ legnagyobb stúdióinak kasszasikereivel, klasszikus és kultikus filmekkel lepi meg a nézőket, de tematikus hetekkel és filmmaratonokkal is kikapcsolódást nyújt majd a szürke mindennapokra. A VIASAT-család egyik legújabb tagjaként a minőségi és felhőtlen szórakozást testesíti meg a csatorna.

 

„A két csatorna átalakulásával erősítjük az Antenna Group teljes hazai portfólióját és a VIASAT-családot, amely szinte minden műfajban magas színvonalú tartalmakat nyújt a nézőknek, legyen szó nemzetközi sikersorozatokról, filmekről és valóságshowkról vagy hazai tartalmakról. A VIASAT2 és a VIASAT FILM bevezetése mellett fejlesztjük a VIASAT3 és VIASAT6 kínálatát is, amiben nagy szerepe lesz a saját gyártású tartalmaknak. Ennek részeként különleges jubileumi évaddal tér vissza az Észbontók is, amely számos meglepetést tartogat majd a műsor rajongóinak” – mondta Benda Gergely, az Antenna Entertainment ügyvezető igazgatója.

 

Idén tavasszal sem lesz hiány a vidám pillanatokból, ugyanis jön hazánk nem mindennapi vetélkedője, az Észbontók folytatása. A 10. évadban a játékosokat és a celebeket új házigazda várja, a jubileumi epizódokban a népszerű humorista, Kiss Ádám garantálja a felhőtlen szórakozást. 

 

„Nagyon örülök, hogy részese lehetek az Észbontóknak és a jubileumi évadnak, hiszen a humor a lételemem, ennek a műsornak pedig egyetlen célja van: hogy megnevettesse a nézőket és a játékosokat is. Bár számomra az IQ csak egy számot jelent, köszönöm a lehetőséget, hogy egy olyan műsor házigazdája lehetek, ahol végre én is okosnak érezhetem magam” – mondta Kiss Ádám.

 

A különleges évad mellett a produkció készítői még egy újdonsággal készülnek a közönség számára: a várva várt premier előtt ugyanis jön a VIASAT3-ra az Észbontók Best Of, amiben az előző szezonok legszórakoztatóbb pillanatait élhetjük át újra. A rendhagyó adások során kedvenc hírességeink is visszatérnek majd, hogy elmeséljék a műsorral és a játékostársakkal kapcsolatos élményeiket.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott