Ugrás a tartalomra

Október 1-től visszakerül a Spektrum a MinDig TV Extra kínálatába

Spektrum logoA Spektrum tulajdonosa, az AMC Networks International Central and Northern Europe, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodást kötöttek, amelynek köszönhetően október 1-től újra láthatják a Spektumot a MinDig TV Extra előfizetői.

A tudományos-ismeretterjesztő csatorna öt hónapos kihagyás után kerül vissza az Antenna Hungária földfelszíni digitális MinDig TV Extra csomagjába, így ismét minden magyarországi műsorterjesztő kínálatában elérhető, összesen több mint 3 millió háztartásban. A Spektrumot október elsejétől az előfizetők a 35. programhelyen találják.

Október folyamán kódolatlan hetek keretében október 2-15. között először az AMC csatorna lesz fogható az összes MinDig TV néző részére. Ebben az időszakban országos premierként indítja a csatorna a nagyszabású amerikai produkciót, az „Emerald City” fantasy sorozatot, amely egy modern újramesélése az ’Oz, a nagy varázsló’ meseregénynek.

Az AMC-t követően, az október 16. és 29. közti két hétben a Spektrum lesz kódolatlanul, azaz ingyenesen elérhető. Ebben az időszakban, október 27-től vetíti a csatorna a több mint egy éve készülő új, saját gyártású sorozatát, amelytől igazán komoly nézői visszhangra számít. A „Tabukról tabuk nélkül” olyan témákat mutat be, amelyekkel televíziók ritkán foglalkoznak, és amelyek mindennapi életünk részei: a tabuk. Thuróczy Szabolcsot új feladattal találta meg a műsor: napjaink egyik legnépszerűbb színésze lesz a sorozat házigazdája, de nemegyszer riportere is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott