Ugrás a tartalomra

Szombatig igényelhető még támogatás a digitális átállásra

Digitális Átállás logo2013. november 30-ig, szombatig jelezhetik támogatási igényüket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál (NMHH) a digitális átállás második ütemében érintettek.

Zsuppán Attila, az NMHH kommunikációs igazgatója emlékeztetett arra, hogy a digitális televíziózásra történő átállás második üteme október 31-én zárult az ország északkeleti és délnyugati területein. Az átállás költségeinek enyhítése érdekében az NMHH támogatást nyújt a rászoruló háztartásoknak. Elmondta, hogy a második ütemében érintett háztartások közül eddig 95 ezren igényeltek segítségét. Ennek nyomán a hatóság a háztartásokban beszerelte a szükséges digitális vételi eszközöket vagy biztosította a kedvezményes előfizetéses csomaghoz való hozzáférést.

Akik jogosultak, ám még nem kértek támogatást, az erre vonatkozó kérelmeket letölthetik a digitalisatallas.hu honlapról vagy a 06-80-38-39-40-es ingyenes zöldszámon kérhetnek segítséget. "Az NMHH minden rászorulónak segít, senkit nem hagyunk televízióadás nélkül" - tette hozzá Zsuppán Attila.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott