Ugrás a tartalomra

Tulajdonost vált a Hello Digital

Hello Digital logo2016. október 1-jétől új tulajdonos üzemelteti tovább a Budapesten és környékén elérhető Hello Digital mmds (vezeték nélküli digitális kábeltévé) szolgáltatást.

Megszünteti tevékenységét Magyarországon az M7 Group, a Hello HD műholdas szolgáltatás április végi megszüntetése után eladja a Hello Digital-t. A korábbi átláthatatlan tulajdonosi háttér nagyban változik, meglepő módon se offshore, se luxemburgi trükközés, az új tulajdonosok magyar állampolgárságú magánszemélyek, akiknek távközléssel kapcsolatos szakmai tevékenysége 20 évnél is régebbre nyúlik vissza, a szolgáltatást az EuroCable Magyarország Kft. üzemelteti tovább, jogutódlással.

Az új tulajdonos ígérete szerint rövidesen minden Hello Digital előfizető részére elérhető lesz a  kábelTVGO mobiltévé szolgáltatás (az OTT szolgáltatások terén nagy tapasztalattal bírnak, hozzájuk köthető az ITT/OTT TV, az IPTV Hungary, az IPTV Hungária és az AdultVision is, bár meg kell jegyezzük, a legújabb márkanév kapcsán azért a Telekomnak lehet egy-két keresetlen szava). Ezen felül további bővítések is várhatók: HBO GO, DigiFilm prémium csatorna, valamint további HD tartalmak, és körzeti-, illetve kerületi televíziók egyaránt.

Távolabbi terveiket is megfogalmazták, dolgoznak azon, hogy a jövőben internet-, telefon- és mobilszolgáltatásokat is igénybe vehessenek a cégtől az előfizetők.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott