Ugrás a tartalomra
FEM3 logo

Júliusban bónuszhelyen a FEM3

Legyen szó a legújabb egészségtrendekről, mesés házalakításokról, vagy éppen a legszebb álomotthonokról, a FEM3 nyáron is izgalmas tartalmakkal garantálja a kikapcsolódást. Július 4-től országos tévépremierrel érkezik a Kézikönyv az örök élethez című dokumentumsorozat, valamint a Kastélyból álomotthon című reality sorozat is hazánkban nem látott részekkel várja a nézőket. Emellett a lakásfelújítás témakörében további inspiráló és látványos tartalommal is kedveskedik a közönségnek a csatorna. Ráadásként júliusban most bónuszhelyen élvezhetik a FEM3 csatorna kínálatát a Vodafone előfizetői.

 

Napjaink népszerű egészségtrendjei kerülnek fókuszba a Kézikönyv az örök élethez című sorozatban, amely a tények és tévhitek útvesztőjében kalauzolja el a nézőket, hasznos tippekkel és információkkal. A kanadai dokumentumsorozat országos tévépremierként érkezik július 4-től, szombaton és vasárnap 21:30-tól. Hat epizódon át tárja fel az egészséges életmód sokrétű témakörét, a vitatott eljárásokon, sztárdiétákon vagy akár az ősi gyógymódokon keresztül.

 

Vakmerő kalandba vágott egy brit házaspár, hiszen egy 19. századi francia kastélyból varázsoltak álomotthont a Kastélyból álomotthon című sorozatban. Ám a munka nem áll meg, hiszen a Strawbridge család újabb és újabb tervekkel folytatja a rendhagyó projektet, amit országos tévépremierként, minden hétköznap 21 órától láthatnak a nézők. Aki további ötletekre vágyik, vagy éppen az építészet és a lakberendezés szerelmese, olyan további népszerű tartalmak közül válogathat, mint a Vízparti álomotthonok, a Zombiház-alakítás vagy az Újratervezés.

 

Július 2-től 30-ig a FEM3 csatorna bónuszbesorolásban lesz elérhető a Vodafone-nál, a 15-ös EPG pozícióban.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott