Ugrás a tartalomra

Új vezetők a Turner-nél

Turner logoMarion Rathmann a Turner közép- és kelet-európai szórakoztató csatornáinak új programigazgatója, Rani Raad lett a CNN nemzetközi kereskedelmi elnöke.

Marion Rathmann lett a Turner Broadcasting System közép- és kelet-európai szórakoztató csatornáinak új programigazgatója. Rathmann feladata a lineáris és non-lineáris műsor megtervezése, valamint a beszerzés és a szinkronizálás felügyelete a német TNT Serie, TNT Film és TNT Glitz és a lengyel–román TNT-t illetően. A közép- és kelet-európai [adult swim] blokk is az irányítása alá tartozik.

Marion Rathmann 2002-től 2012-től a Tele 5 programming osztályán dolgozott, 2008-tól annak igazgatójaként. Ezután három évig a Motorvision TV programjáért volt felelős helyi és nemzetközi szinten egyaránt. Rathmann 2015-ben csatlakozott a Turnerhez vezető programtervező menedzserként.

Rathmann ezzel a régiós és nemzetközi programstratégia vezetői, többek közt Matthias Heinze  beosztottjaként dolgozik.

A CNN nemzetközi kereskedelmi elnöki pozíciójára Rani R. Raad-ot nevezte ki. Új pozíciójában Raad továbbra is az Egyesült Államokon kívüli CNN kereskedelmi tevékenységéért felel majd, ezen túlmenően a Turner International programokra irányuló kereskedési stratégia is az ő hatásköre alá tartozik majd.

A CNN International korábbi ügyvezető alelnöke és kereskedelmi vezérigazgatója, Raad a CNN International Kereskedelmi csoportot vezette, amelyet 2013-ban azért hoztak létre, hogy a CNN nemzetközi kereskedelmi tevékenységét egyetlen szervezet irányítsa, amely olyan fő üzleti területeket foglal magába, mint a reklám értékesítés, tartalom értékesítési és partnerség, üzletfejlesztés, marketing és kutatás.

Gerhard Zeiler, a Turner International elnöke így nyilatkozott: "Rani a nemzetközi piacon figyelemre méltó eredményeket ért el a legkülönbözőbb kereskedelmi kezdeményezésekkel. Felépített egy digitális csapatot, amely a saját területén jelentős tényezővé nőtte ki magát, és átalakította a CNN nemzetközi kereskedelmi tevékenységét, olyan vezetőket állítva annak élére, akik díjnyertes és egyedülálló hirdetési értékesítési megoldásokkal új alapokra helyezték a csatorna licenc és tartalomértékesítési tevékenységét – nemzetközi szintű új, márkázott kezdeményezések fűződnek a nevükhöz."

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott