Ugrás a tartalomra

15 éves a magyar Comedy Central

Immár 15 éve nevettet minket itthon is a Comedy Central, ennek örömére nagyszabású, egy hónapon át tartó kampánnyal készül a csatorna, amelybe jól ismert szereplői mellett a közönséget is bevonja. Az ünnepszéria egyik legnagyobb dobása az október 2-án debütáló születésnapi dal és klip: a kifejezetten az alkalomra készült videóban a humorcsatorna közkedvelt magyar hangjai és stand-uposai is felbukkannak.

 

A Comedy Central megadja a módját: október 2-tól 29-ig tartó, izgalmas és sokszínű születésnapi kavalkáddal ünnepli meg 15. születésnapját, beleértve ikonikus hangjait, előadóit, nevettetőit és alkotóit, minden hétre új izgalmakat tartogatva. A legjobban azonban garantáltan a nézők fognak mulatni!

 

Az első napokban debütál a humorcsatorna szülinapi dalvideója, amely amellett, hogy személyes, szórakoztató és tükrözi a csatorna jellegzetes stílusát, keserédes módon reflektál a hazai valóságunkra is. A Comedy Central szemléletében a jó poénok és feledhetetlen karakterek mellett mindig is fontos volt egy kis közéleti kikacsintás is, így a klip is megfelelően tükrözi ezt a koncepciót. Mindemellett a szülinapi videó nosztalgiát is hordoz magában: visszagondol az elmúlt éveinek sikersztorijaira, sorra véve műsorkínálatának legjavát az elmúlt tizenöt évből.

 

A rendhagyó dalbetétet többek közt olyan híres színészek, szinkronhangok vagy humoristák adják elő, mint Lengyel Tamás, Kerekes József, Vándor Éva, Kovács András Péter, Ráskó Eszter, Mogács Dániel vagy Janklovics Péter.

 

Október 2-án veszi kezdetét a csatorna Facebook-oldalán futó Ki lapul a tortában? játék is, amelyben a Comedy Central meghatározó arcai rejtélyes módon szólalnak meg az ünnepi tortából. Az egész héten át, tehát október 8-ig tartó játék során őket kell felismerni a csatorna nézőinek ebben a nem mindennapi helyzetben – ha sikerrel járnak, különleges nyeremények üthetik a markunkat.

 

A következő héten a közönség kreativitását teszteli a Comedy Central. Október 9-én egy újabb születésnapi videó érkezik, amely három percben mutat be egy valamirevaló születésnapi bulit annak előkészületeivel és következményeivel együtt, mindezt kizárólag a csatorna műsoraiból összevágva, a Family Guy-tól az Agymenőkön át a Comedy Clubig. A videó a Comedy Central Magyarország Facebook-oldalán jelenik meg, ahol a kommentben megírt legötletesebb címeket díjazzák. A játék egy héten keresztül, október 9-től 15-e éjfélig tart.

 

A hónap második felében további meglepetésekkel és játékokkal készül a Comedy Central a különböző social media felületein egészen október 29-ig, amelyek szintén a csatorna kedvenc műsoraira és szereplőire helyezik a hangsúlyt – idén októberben különösen érdemes lesz követni a Comedy Centralt minden felületen, hogy garantáltan ne maradjunk ki a jóból!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott