Ugrás a tartalomra
DIGI Mobil logo

2020 végéig változatlan feltételekkel vehető igénybe az 1 éves DIGIMobil szolgáltatás

A magyarországi távközlési piac meghatározó szolgáltatója, a DIGI Csoport úgy döntött, hogy mobil tarifacsomagját 2020. december 31-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfelei részére. Hálózatunk lefedettségi területét folyamatosan bővítjük, és a jövőben is arra törekszünk, hogy a telekommunikációs szolgáltatások legfejlettebb technológiáit a legkedvezőbb árakon kínálhassuk ügyfeleink számára.

 

Továbbra is ügyfeleink az elsők!
Ügyfeleinknek hálásak vagyunk azért, hogy megbíznak társaságunkban, ezért úgy döntöttünk, hogy 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk egy évvel ezelőtt, 2019 májusában bevezetett tarifacsomagunk kondícióit. Mobilszolgáltatásainkat így változatlan feltételekkel vehetik igénybe azok, akik minket választottak, és azok is, akik a jövőben mellettünk döntenek. Előfizetőinknek 0 forintos havidíjért korlátlan mobiladat-forgalom áll rendelkezésükre, hálózaton belül 0 Ft/perces, hálózaton kívül és az EU-ban 5 Ft/perces tarifáért beszélhetnek, az SMS-ek használata hálózaton belül szintén díjtalan, hálózaton kívül 21 Ft/db-os tarifával használható. Ügyfeleink továbbra is hűségidő vállalása nélkül, szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról. Változatlan ajánlatunk legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők számára érhető el.

 

Kristálytiszta hang, minőségi mobilinternet-használat: VoLTE és VoWifi a DIGI-vel
Amennyiben ügyfelünk az általunk javasolt készülékek egyikét használja, akkor az adat-, a hang- és az SMS-szolgáltatást is 4G hálózatunkon veheti igénybe. A 4G-s adathasználatra alkalmas telefonok a hívások indításakor automatikusan a 4G hálózathoz kapcsolódnak a VoLTE-technológián keresztül, amely minőségi változást biztosít a hangban, a beszélgetés közbeni internet-használatban és a telefon használatának üzemidejében is. Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően a DIGIMobil szolgáltatással rendelkezők egyre bővülő lefedettséggel élvezhetik a VoLTE kínálta kristálytiszta hangminőséget és a korlátlan internetezés előnyeit. Az általunk javasolt 4G-s adathasználatra képes mobiltelefonokkal a VoWifi-szolgáltatást is igénybe vehetik, melynek segítségével a DIGIMobil 50-es hívószámával az alacsonyabb lefedettségű területeken is jó minőségben lehet telefonálni, SMS-ezni a tarifacsomagnak megfelelő percdíjakon, bármilyen – akár nyílt – WiFi hálózaton keresztül.  
További részletek a digi.hu/volte oldalunkon találhatók.

 

Köszönjük a bizalmat!
A DIGI Csoport egy évvel ezelőtt, 2019. május 27-én indította el Magyarországon mobilszolgáltatásait. Az azóta eltelt időszakban a települések számát tekintve megháromszoroztuk, az elérhető lakosság számát tekintve 50 százalékkal növeltük lefedettségi területünket.

 

„Meggyőződésünk, hogy minden magyar állampolgár megfizethető áron jogosult mobiltelefonszolgáltatások elérésére. Hálásak vagyunk DIGI- és Invitel-ügyfeleinknek, akik megbíznak bennünk és használják mobil távközlési szolgáltatásunkat. Jövőbeni stratégiánk nem változott: mindig is arra törekedtünk, hogy a telekommunikációs szolgáltatások legfejlettebb technológiáit a legkedvezőbb árakon kínálhassuk.” – mondta el Dragoș Spătaru, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Mindig segítünk, hogy egyszerűbb legyen! 
A közelmúltban tapasztalhattuk, mennyire fontosak a modern kommunikáció eszközei, hogy ezek a szolgáltatások hogyan segítenek a szeretteinkkel való rendszeres kapcsolattartásban. Az elmúlt hónapokban még egyértelműbbé vált, hogy a fogyasztóknak könnyű és megfizethető hozzáférésre van szükségük ezekhez a szolgáltatásokhoz. A nehézségek nem akadályozzák meg társaságunkat a mobilszolgáltatások folyamatos fejlesztésében.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Kiegészítő információ(k)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott