Ugrás a tartalomra

2024/25-ben is a Network4 közvetíti a Bundesliga meccseit

Pénteken a Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen meccsel kezdetét veszi a Bundesliga 2024/25-ös szezonja. A német labdarúgó-bajnokság első és második osztályának eseményeit ebben a szezonban is kizárólag a Network4 Media Group sportcsatornái (ARENA4, MATCH4), valamint a NET4+ streaming szolgáltató hozza el a magyar szurkolóknak.

 

Újra a Network4 platformjain láthatják a magyar szurkolók Gulácsi Péter, Willi Orbán, Sallai Roland és a többi magyar futballista játékát, valamint a Bundesliga legendás klubjait. Az előző idényben hatalmas meglepetésre a Bayer Leverkusen lett a bajnok, ám az újrázáshoz várhatóan az “örökös bajnok” Bayern Münchennek és az erősödő Borussia Dortmundnak is lesz néhány szava.

 

Érdekesség, hogy utóbbi kettő új edzővel (Vincent Kompany - Bayern München; Nuri Sahin - Dortmund), vág neki a szezonnak, de a Bayer Leverkusent irányító Xabi Alonso is fiatal szakvezetőnek számít még a szakmában. Az új idényben is érdemes lesz figyelni az RB Leipzigre, főleg úgy, hogy Xavi Simons egy újabb év játékot vállalt a lipcseieknél.

 

A Leipzigben két magyar válogatott játékos, Gulácsi Péter és Willi Orbán lép pályára hétről hétre. A Freiburgban Sallai Roland révén lesz “magyar érdekeltség”, Szalai Attila a Hoffenheimben, Dárdai Bence pedig a Wolfsburgban bizonyíthat majd. Schäfer András az Union Berlin alapembere lehet.

 

A másodosztályban, a Bundesliga 2-ben is találunk négy magyar játékost a csapatok keretében: Németh András a Hamburgban, Szabó Levente a Braunschweigben, Dárdai Márton és Dárdai Pál pedig a Hertha színeiben játszik majd.

 

„A Bundesliga a kontinens egyik legrangosabb és legnézettebb bajnoksága, amelynek hatalmas követőtábora van idehaza. Büszkék vagyunk rá, hogy 2029-ig a Network4 hozza el ezt az izgalmas ligát a hazai nézőknek a legendás csapatokkal, nemzetközi sztárokkal és persze a magyar játékosokkal” - mondta el Borsány-Gyenes András, a Network4 Media Group vezérigazgatója. „Múlt héten jelentettük be, hogy az idei szezontól nálunk láthatják a szurkolók az olasz topliga, a Serie A, az olasz kupa, valamint a szuperkupa küzdelmeit. Közvetítjük a Premier League meccseit, valamint egyedül mi mutatjuk meg a Championship, az angol kupa és a skót bajnokság mérkőzéseit” - tette hozzá Borsány-Gyenes András.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott