Ugrás a tartalomra
RTL Most logo

23 millió felett az RTL Most-on töltött órák száma idén

Az RTL Magyarország digitális platformjának népszerűsége töretlen. 2021. december közepéig már 23 millió órát töltöttek a felhasználók a felület tartalmainak megtekintésével.

 

A platformra az összesen regisztráltak közül idén eddig 1.35 millióan léptek be és néztek tartalmakat. A felhasználók átlagosan 62 percet töltenek naponta az RTL Most felületén.

 

A tartalmak tekintetében a felhasználók több, mint fele a sorozatokat keresi, valamint nagy az érdeklődés a reality, a hírek, a showműsorok, talkshowk és egyéb jellegű tartalmak iránt is. A megtekintések (video view-vv) alapján a Top 10 legnézettebb tartalom az RTL Magyarország saját gyártású műsoraiból került ki.  Ezek együtt több, mint 43 millió megtekintést értek el. A legnépszerűbb tartalmak közül a Való Világ epizódjait több mint 7 milliószor, a Keresztanyu részeit pedig több mint 6 milliószor tekintették meg.

 

Az RTL Magyarország streaming szolgáltatása egyedülálló szórakozást nyújt az érdeklődőknek. Az RTL Most tartalmait regisztráció után érhetik el a felhasználók. Idén december közepéig 829.000 új regisztrációt fogadott az oldal. A felületen sorozatok, showműsorok, és a csak itt elérhető, műsorokhoz kapcsolódó extra tartalmak láthatók, valamint a platform lehetőséget biztosít további prémium tartalmak elérésére az RTL Most+ felületen, amelyhez az aktiváló kódot a szerződött tévé-szolgáltatón keresztül, extra költség nélkül igényelheti az arra jogosult előfizető.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott