Ugrás a tartalomra

A Bajos csajok népszerű zenés vígjátéka mától kizárólag a SkyShowtime-on érhető el

Jaszkari! A Bajos csajok, az azonos című, Tony Award-jelölt Broadway-musical alapján készült nagy sikerű zenés vígjáték mától elérhető a SkyShowtime kínálatában.

 

A Bajos csajok év eleji mozis debütálásakor azonnal zajos sikert aratott, majd három héten keresztül vezette a nézettségi listát, és eddig több mint 104 millió dolláros bevételt hozott világszerte.

 

A vígjáték-specialista Tina Fey elméjéből kipattanó új csavarral érkezik a klasszikus Bajos csajok modern változata. Az új diáklány, Cady Heron (Angourie Rice) megismeri a közösségi tápláléklánc csúcsát, a népszerűségben lubickoló lányok elit csoportját, akik „Plasztikok” néven futnak. Vezetőjük az álnok kígyó, Regina George (Reneé Rapp), akit hű kegyencei, Gretchen (Bebe Wood) és Karen (Avantika) hízelegnek körül. Cady elköveti azt az orbitális hibát, hogy belezúg Regina exébe, Aaron Samuelsbe (Christopher Briney), így azonnal Regina célpontjává válik. Miközben Cady a csoport csúcsragadozóját akarja becserkészni kegyvesztett barátai – Janis (Auli'i Cravalho) és Damian (Jaquel Spivey) – segítségével, meg kell tanulnia, hogyan maradhat hű önmagához, miközben a legkegyetlenebb dzsungelben lavírozik: a gimiben.

 

A Paramount Pictures bemutatja a Broadway Video és a Little Stranger gyártásában készült Bajos csajok című filmet Angourie Rice, Auliʻi Cravalho, Reneé Rapp, Jaquel Spivey, Avantika, Bebe Wood, Christopher Briney, Jenna Fischer, Busy Philipps, Tina Fey és Tim Meadows főszereplésével.

 

A Bajos csajok a Broadway Video/Little Stranger produkciója, amely a Bajos csajok című színpadi musical alapján készült Samantha Jayne és Arturo Perez Jr. rendezésében. A forgatókönyvet Tina Fey írta, zenéjét Jeff Richmond szerezte, a dalszövegeket Nell Benjamin jegyzi. A film producerei Lorne Michaels és Tina Fey, vezető producerei pedig Jeff Richmond, Nell Benjamin, Eric Gurian, Erin David és Pamela Thur.

 

A Lindsay Lohan és Rachel McAdams főszereplésével készült Bajos csajok (2004), valamint a Bajos csajok 2 (2011) ugyancsak elérhető a Skyshowtime-on.

 

A filmek forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott