Ugrás a tartalomra
Direct One logo

A Direct One a legforróbb napokon is a képernyő elé szegez

Ismerd meg Finnország egyik kedvenc krimisorozatát és fedezd fel Montreal rejtélyeit a Direct Now alkalmazás legújabb tartalmai között!

 

Fény derül Helsinki és Montreal titkaira

 

Nem tudod, mihez kezdj a négy fal között a viharos nyári estéken vagy akár a vízparton pihenve a fák hűsében? Izgalmakból és rejtélyekből nem lesz hiány, ha a Direct One új sorozatait választod.

 

Júniusban érkezik a Direct Now appba a Helsinki bűnügyek című krimi, amely bemutatása után Finnország TOP 3 legnézettebb sorozata közé került, és Európa számos országában vált a nézők kedvencévé. A történet szerint Helsinki egyik nyugati kerületében eszméletlen állapotban találnak rá egy megtámadott nőre. Az esetet Timo Harjunpää nyomozóra bízzák, aki társával, Onerva Nykänennel lát hozzá az ügy felgöngyölítéséhez. A gyönyörű, nyárias Helsinki egészen másképp fest a nyomozók szemében: senki sincs biztonságban, és bármi megtörténhet.

 

A hónap másik újdonsága, A járvány című széria epizódjaiban katasztrófa fenyegeti Montrealt, a városban ugyanis felbukkan egy halálos vírus. A Sürgősségi Közegészségügyi Laboratóriumot vezető Anne-Marie Leclerc előtt nem kisebb feladat áll, mint hogy felderítse a közegészségügyi válságok okait és megakadályozza a járvány kitörését a lakosság körében. Eközben viszont azzal is szembesül, hogy férje viszonyt folytat egy másik orvossal. Egy mélyen emberi történet, melynek főszereplői drámai méretű válsággal küzdenek meg. Vajon Anne-Marie és csapata győztesen kerül ki a csatából? Nem kell sokat várnod a végkifejletre, a Direct Now appban ugyanis a sorozat összes részét, akár egyszerre is ledarálhatod!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott