Ugrás a tartalomra
FilmBox+ logo

A FilmBox+ újítása az innovatív Smart Channels

Az SPI International streaming szolgáltatása, a FilmBox+ büszkén jelenti be a Smart Channels bevezetését, amely világszerte elérhető. A Smart Channels speciálisan összeállított lejátszási listákat takar, ahol az egyes tartalmak a lineáris csatornákhoz hasonlóan egymás után játszódnak le. Ezek a csatornák teljesen digitálisak és kizárólag a FilmBox+ platformon érhetőek el. A FilmBox+ VOD kínálatán és lineáris csatornáin kívül az előfizetők mostantól olyan Smart Channels csatornákat is streamelhetnek, amelyek műfajspecifikusak, bizonyos speciális tartalmakról, esetleg konkrét színészek vagy rendezők munkásságáról szólnak.

 

A FilmBox+ eddig 157 intelligens csatornát vezetett be globálisan, valamint az SPI fő piacain, így Európában, az Adria régióban, Bulgáriában, Magyarországon, Romániában és Törökországban – területenként változó csatornakínálattal. Az következő hónapokban pedig további specifikus csatornák válnak elérhetővé.

 

"Az emberek szeretnek lineáris csatornákat nézni. Ennek oka, hogy szeretnek véletlenszerűen jó filmre bukkanni, amely a hagyományos Tv-csatornák közötti szörfölés élményét adja. A Smart Channels az on-demand és a lineáris televíziózás legjobb aspektusait egyesíti, lehetővé téve, hogy a nézők olyan tartalmakat fedezzenek fel, amelyeket egyébként talán nem szúrnának ki, ha egy hatalmas filmkatalógust böngésznének" - nyilatkozta Haymi Behar, az SPI International marketing- és adatkezelési vezetője.

 

A világszerte elérhető Smart Channels olyan műfajspecifikus csatornákból áll, mint a FilmBox Kids, FilmBox Comedy, FilmBox Crime, FilmBox Horror, FilmBox Romance, FilmBox Documentary és további vertikális filmcsatornák, amelyek a mozi nagymestereinek klasszikusait vagy az 1940-es és 1950-es évekből származó filmklasszikusokat sugároznak, de a nézők hozzáférhetnek különböző életmód témájú műsorokhoz, köztük például vízi sportoknak vagy harcművészeteknek szentelt tematikus csatornákhoz is.

 

"A Smart Channels egy olyan innováció, ami segít nekünk abban, hogy percek alatt új, speciális tematikájú streaming csatornákat hozzunk létre, ami egy hozzáadott értéket jelent a FilmBox+-szal együttműködő szolgáltatók számára. Akár a vitorlásversenyeket, akár a Tarkovszkij-filmeket kedveli a közönség, mostantól mindenki gond nélkül megtalálhatja a saját ízlésének megfelelően összeállított csatornát a platformon." - tette hozzá Behar.

 

A FilmBox+ nemrégiben – a hagyományos tévézési élményt továbbfejlesztve – a lineáris csatornák esetében lehetővé tette az adott műsorok információs adatlapjának megtekintését. A Smart Channel funkció most erre építve még több tematikus csatornát tesz elérhetővé a nézők számára. A Smart Channel kínálatában az éppen sugárzott film melletti információs gombra kattintva a nézők a FilmBox+ menüjébe jutva az elejétől kezdve nézhetik a kiválasztott filmet, ezáltal zökkenőmentes átmenetet teremtve a lineáris és az on-demand nézési élmény között.

 

A FilmBox+ bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön azonnali hozzáférést biztosít a terjedelmes VOD kínálathoz és az élő csatornákhoz. A FilmBox+ jól összeválogatott kínálatában, a legnagyobb globális forgalmazóktól származó hollywoodi kasszasikerek, nemzetközi független alkotók gyöngyszemei, tévésorozatok, dokumentumfilmek, életmód témájú műsorok és még sok minden más található. A közönség a www.filmbox.com weboldalon keresztül férhet hozzá a szolgáltatáshoz, letöltheti az iOS és Android operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazást, vagy az Apple TV, Android TV, Samsung és LG Smart TV készülékekhez elérhető Smart TV alkalmazáson keresztül streamelheti kedvenc tartalmait. A FilmBox+ több európai szolgáltatón keresztül is elérhető.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott