Ugrás a tartalomra
HGTV logo

A HGTV már a Telekom előfizetőknek is elérhető

A vezető lakberendezési és életmódcsatorna, a HGTV mostantól elérhető a Magyar Telekom előfizetői számára. A Warner Bros. Discovery tulajdonában lévő HGTV szórakoztató és inspiráló családi történeteket, ingatlan- és felújítási szakértői tanácsokat és elképesztő otthon-átalakításokat mutat be nézőinek. Az Egyesült Államokban 88 millió háztartást ér el, ezzel a tíz legerősebb kábeltévés csatorna között szerepel.

 

Az indulást követő első hónapban, május 2. és június 1. között a HGTV ideiglenesen elérhető a Magyar Telekom IPTV, Telekom TV és multiscreen minden előfizetője számára, a Nyilvános csomaggal rendelkezők kivételével. A nézők lebilincselő otthoni és életmód tartalmakba, elképesztő otthon-átalakításokba nyerhetnek betekintést, megbízható szakértőket és bájos családokat ismerhetnek meg. Júniustól a HGTV az április 13-án indult új Telekom TV csomagok (kivéve a Nyilvános csomag és az S csomagok előfizetői) számára továbbra is elérhető lesz.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy magasabb szintre emeltük együttműködésünket a Magyar Telekommal, és előfizetőikhez eljuttathatjuk a HGTV inspiráló otthoni és életmódtartalmait – mondta Alexandru Silanovici, a Warner Bros. Discovery romániai és magyarországi kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója. – A HGTV folyamatos magyarországi és régiós sikerei bizonyítják, hogy a csatorna partnereink és nézőink számára is fontos érték. Így örömmel jelentjük be, hogy a HGTV-n elérhető minőségi tartalmakból még több ember kaphat inspirációt a felújítási ötletek megvalósításához.”

 

„Örömünkre szolgál, hogy a HGTV-vel még színesebbé tehetjük a Telekom csatornakínálatát. Bízunk benne, hogy a HGTV rövid időn belül az egyik legnépszerűbb lakberendezési csatorna lesz női nézőink körében" – mondta Haász Orsolya, a Magyar Telekom tartalombeszerzési területének vezetője.

 

Az olyan világszerte ismert műsorok mellett, mint a Házvadászok és a Scott testvérek főszereplésével vagy vendégszereplésével készült sorozatok – mint a Brother Vs. Brother, a Híresek és hálásak vagy a Kerületi kihívás – a HGTV májusban és júniusban új műsorok széles választékát tűzi képernyőjére.

 

Olcsó régi házak – Az ingatlanmániás Elizabeth és Ethan Finkelstein egy újabb adag olcsó régi házra vadászik, amelyeket népszerű közösségi oldalaikon is megoszthatnának követőikkel. Kutatómunkájuk során igazi történelemrajongók által felújított házakkal találkoznak.

 

Verjünk gyökeret! – Ben és Cristi Dozier házakat épít, tervez és újít fel a coloradói Pagosa Springsben. A házaspár egyedülálló és személyre szabott megoldásaival mindig valami olyat nyújt ügyfeleinek, amire azok nem is számítottak.

 

Rázd fel az otthonod! – Kele Dobrinski és Christina Valencia, a lakberendező házaspár profin hangolja össze az eltérő ötleteket. AZ epizódokban végigkövethetjük, ahogy a teljesen eltérő elképzelésekből hogyan hoz ki a házaspár az összes tulajdonosnak tetsző igazi álomotthont.

 

A csatorna a vezető globális média- és szórakoztatóipari vállalat, a Warner Bros. Discovery portfóliójának része, amely több mint 220 országban és területen, 50 nyelven érhető el.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott