Ugrás a tartalomra
History logo

A History csatorna mától önálló feed-en sugározza műsorát hazánkban

2023. június 7-től a HISTORY Channel Hungary önálló csatornakét sugároz hazánkban. Mostantól a helyi nézők a díjnyertes és prémium dokumentumfilmeket kifejezetten a magyar közönség igényeire szabva, hazai műsorkínálatként élvezhetik. Ezen kívül minden kreatív elem teljes egészében magyar nyelven kerül a képernyőre.

 

„Örülünk, hogy a History Channel az első számú csatorna a történelem  és a dokumentumfilmek iránt érdeklődő magyar nézők körében. Mivel körükben közkedvelt,, ahogyan a múltról és a jelenről mesélünk, úgy döntöttünk, hogy elindítunk egy dedikált magyar csatornát, önálló feed-del, hogy még jobban szolgáljuk a helyi közönségigényt.” – nyilatkozta Wiley Izabella, az A+E Networks közép- és kelet-európai vezérigazgatója.

 

A HISTORY Channel jelenleg olyan népszerű sorozatokról ismert, mint a Tűzben edzett vagy a Raktár-háborúk, az Elképesztő rejtélyek William Shatnerrel, A történelem legnagyobb rejtélyei Fishburne-nel. A magyar műsorkínálatot tovább színesítik az alábbi, új sorozatok:

 

Igazságkeresők
Ez a sorozat a világ legikonikusabb titkait vizsgálja, olyam „Igazságkeresőkkel”, akiket semmi sem állít meg meg, hogy feltárják a mítoszok és legendák mögött rejlő igazságot.

 

Szellemhajók
Az Atlanti-óceán temetőjében a tenger feneke tele van rejtélyekkel. A műsor víz alatti rejtélyek és rég elfeledett roncsok után kutat az „észak-atlanti temetőben”, a Szellemhajók főszereplője Tony Sampson mentőbúvár (Oak Island átka) és csapata, amint szembeszállnak Új-Skócia változó áramlataival és vérfagyasztó legendái nyomába erednek, hogy válaszokat találjanak. A régészektől a kincsvadászokig,  minden epizód lenyűgöző emberi történetet tartalmaz – a roncsok 3D-s újraalkotásaival és izgalmas, soha nem látott merüléseivel együtt. A Szellemhajók egy újabb prémium kalandbúvár-sorozat az Arcadia Entertainmenttől, a Roncsvadászok, Az óceán urai producereitől.

 

A jég titkai
Bolygónk több mint egyharmadát jég és hó borítja. Millió és millió négyzetmérföld. A jég alatt több rejtély rejtőzik, mint bárhol máshol a bolygón. Az olvadó jég és az élvonalbeli technológia megnyitja ezt a korábban feltáratlan titkos világot. A jég titkai  egy tényszerű sorozat, amely a bolygó legtávolabbi, leghidegebb és legbarátságtalanabb helyeire kalauzol, hogy felfedjen olyan nagy titkokat, amelyeket ‘megfagyasztott az idő’,. A CGI-újraalkotásokat, a fejlett szkennelési technológiát és a tudományos kutatást ötvöző sorozat az évezredek óta elveszett vagy korábban soha nem látott érdekességeket vizsgálja, feltárja, hogyan és miért kerültek a bolygó legkietlenebb és legtávolabbi zugaiba, és azt próbálja megfejteni, hogy mi rejtőzhet még a fagyos mélységben.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott