Ugrás a tartalomra

A Hungaro DigiTel nyerte a TV2 tenderét

A 4iG Csoporthoz tartozó Hungaro DigiTel Kft. (HDT) nyerte a TV2 Csoport uplink pályázatát. A magyarországi és határokon túli vételi helyekre a digitális jelátadást és műsorsugárzást a HDT, valamint globális műholdas szolgáltató partnere, az Intelsat biztosítja. A megállapodással a Hungaro DigiTel tovább erősíti piacvezető pozícióját Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban.

 

Európa meghatározó műholdas vállalata a Hungaro DigiTel Kft. nyerte Magyarország legnagyobb televíziós portfóliójával rendelkező médiaszolgáltatója, a TV2 Csoport uplink pályázatát. A HDT 2022-től műholdas jelátadási szolgáltatást biztosít a médiacsoport számára. A megállapodás értelmében a HDT és alvállalkozója, a világ egyik legnagyobb integrált műholdas és földi távközlési szolgáltatója, az Intelsat a TV2 Csoport 14 csatornájának műsorjelét továbbítja Magyarországon és a környező országok területére. A HDT a földi digitális jelfeladást, az Intelsat pedig a műholdas jeltovábbítást, illetve lefedettséget biztosítja.

 

„A 2021-ben legnagyobb nézettséget elérő TV2 Csoporthoz tartozó televíziós csatornák műsorainak továbbítását a kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal rendelkező Hungaro DigiTel és Intelsat szakemberei végezhetik. Együttműködésünk a TV2 Csoporttal, valamint az Intelsattal tovább erősíti a HDT piacvezető pozícióját Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban.” – mondta a bejelentést követően Fekete Péter, a Hungaro DigiTel Kft. ügyvezetője, a 4iG Nyrt. igazgatósági tagja. „Büszkék vagyunk arra, hogy a legnagyobb csatornaportfólióval rendelkező TV2 Csoport is a Hungaro DigiTelt választotta partnerként. A megállapodással Magyarország két, saját területén meghatározó cégcsoportja lépett együttműködésre.” – tette hozzá Fekete Péter.

 

Az Intelsat a világ egyik legmegbízhatóbb műholdas távközlési szolgáltatója, amely a HDT-vel való együttműködésnek köszönhetően immár 200 magyar nyelvű tévécsatornát juttat el közel 2 millió nézőhöz.

 

A Hungaro DigiTel Kft. (HDT) Európa egyik vezető műholdas távközlési szolgáltatója, amely magas színvonalú telekommunikációs megoldásokat biztosít mind az állami-, mind a magánszféra szereplőinek.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott