Ugrás a tartalomra

A legjobbak továbbra is a Sport TV-n

Garantált szórakozást kínál augusztustól is a Sport TV a nézőknek, hiszen négy Bajnokok Ligája-sorozat (férfi és női kézilabda, labdarúgás és jégkorong) mellett többek között a Serie A sztárcsapatai, a darts bajnokai, az NBA, a UFC és az MLB ászai is mind feltűnnek majd a Sport1-en és a Sport2-n. Ez ráadásul csak a jéghegy csúcsa, ami pedig bizonyos: A legjobbak továbbra is velünk vannak a Sport TV-n!

 

Serie A – augusztus 13-tól

 

Augusztus 13-án, a Serie A nyitányával elkezdődik az ősz a Sport TV-n. Az olasz labdarúgó-bajnokság az első a Sport TV-n követhető nagy bajnokságok, sorozatok közül, melyeknek hamarosan elindul a 2022-23-as szezonja. Mindkét nyitómeccs látható lesz a televízióban, a címvédő AC Milan Udinese elleni mérkőzése a Sport1-en, míg a Sampdoria – Atalanta találkozó a Sport2-n. Az első forduló egyetlen másodpercéről sem maradnak le a magyar tévénézők, mind a tíz találkozó képernyőre kerül: szombaton és vasárnap négy-négy, hétfőn kettő élő közvetítésre készülhetnek a szurkolók, és természetesen visszatér a Nyerő SzériA című magazinműsor is, egyrészt szezonbeharangozó, másrészt fordulóösszefoglaló formában. Extra fűszert ad majd az olasz labdarúgásnak a Sport TV új, keddenként jelentkező podcastje: augusztus 16-án debütál a Sport TV podcast feedjén a Lega Favorita, amelyben Takács Rita, Méhes Gábor és Kéri András Dániel beszélget hétről hétre az olasz labdarúgásról.

 

Az olasz bajnokság erőviszonyait most is nehéz megtippelni, egyrészt ott van a címvédő AC Milan, a 2021-es bajnok Inter, a 2012 és 2020 között kilenc Scudettót bezsebelő Juventus, a tavalyi bronzérmes Napoli vagy a komoly erősítéseket végrehajtó Roma, de talán a Lazio, a Fiorentina és az Atalanta szimpatizánsai is felkapják a fejüket, ha kihagyjuk őket a felsorolásból. Arról ne is beszéljünk, hogy Silvio Berlusconi is visszatért a Serie A vérkeringésébe. Most az olasz első osztályban abszolút újoncának számító Monza elnöke, és természetesen ezúttal is komoly tervei vannak…

 

A Serie A első fordulójának menetrendje a Sport TV-n:
Nyerő SzériA: augusztus 13., szombat 17:15, Sport1 (élő)
Milan – Udinese: augusztus 13., szombat 18:15, Sport1 (élő)
Sampdoria – Atalanta: augusztus 13., szombat 18:30, Sport2 (élő)
Lecce – Internazionale: augusztus 13., szombat 20:45, Sport1 (élő)
Monza – Torino: augusztus 13., szombat 20:45, Sport2 (élő)
Lazio – Bologna: augusztus 14., vasárnap 18:15, Sport1 (élő)
Fiorentina – Cremonese: augusztus 14., vasárnap 18:30, Sport2 (élő)
Salernitana – Roma: augusztus 14., vasárnap 20:45, Sport1 (élő)
Spezia – Empoli: augusztus 14., vasárnap 20:45, Sport2 (élő)
Verona – Napoli: augusztus 15., hétfő 18:15, Sport1 (élő)
Juventus – Sassuolo: augusztus 15., hétfő 20:30, Sport1 (élő)
Nyerő SzériA: augusztus 15., hétfő 22:45, Sport1 (élő)
Lega Favorita: augusztus 16-tól a Sport TV podcast feedjén

 

Labdarúgó Bajnokok Ligája – augusztus 16-tól

 

Augusztus 16-tól már a labdarúgó BL rájátszásában szurkolhatunk. Augusztus 16-17-én illetve 23-24-én is két-két playoff-meccs kerül képernyőre. Ezeken a játéknapokon derül ki, mely csapatok jutnak be a csoportkörbe. A legjobb 32 versengésére sem kell sokáig várni, hiszen szeptember hatodikán már az is kezdetét veszi majd, a nyolc csoportot augusztus 25-én sorsolják. A 12 őszi játéknapon a Sport1 és Sport2 mellett az AMC Mikro is közvetít élőben naponta egy rangadót.

 

Copenhagen – Trabzonspor: augusztus 16., kedd 20:45, Sport1 (élő)
Bodö/Glimt – GNK Dinamo: augusztus 16., kedd 20:45, Sport2 (élő)
Qarabag – Plzen: augusztus 17., szerda 17:30, Sport1 (élő)
Maccabi Haifa – Crvena zvezda: augusztus 17., szerda 20:45, Sport1 (élő)
Bajnokok Ligája, a csoportkör sorsolása: augusztus 25., csütörtök 17:45, Sport1 (élő)
BL-csoportkör: szeptember 6-tól a Sport1, a Sport2 és az AMC Mikro műsorán

 

Jégkorong Bajnokok Ligája – szeptember 1-től

 

Újdonság lesz a Sport TV-n az is, hogy szeptember elsejétől a jégkorong Bajnokok Ligájában (CHL) szoríthatunk majd a Hydro Fehérvár AV19-nek. A fehérváriak első magyar csapatként vesznek részt a sorozatban, és rögtön egy csoportba kerültek például a címvédő svéd Röglével. Az első mérkőzést szeptember elsején azonban Zürich Lions ellen vívja az EBEL ezüstérmese. A csoport negyedik tagja a lengyel Katowice.

 

Hydro Fehérvár AV19 – Zürich Lions: szeptember 1., csütörtök 18:15, Sport1 (élő)

 

Kézilabda Bajnokok Ligája – szeptember 10-től

 

Szeptember 14-től követhetnek négy Bajnokok Ligája sorozatot a Sport TV nézői, mert a jégkorong és a foci után a női és férfi kézilabda BL is kezdetét veszi. Előbb, szeptember 10-től a hölgyek (Győri Audi ETO KC és FTC-Rail Cargo Hungaria), majd pár nappal később, szeptember 14-től a férfiak (Telekom Veszprém és Pick Szeged) kezdik meg a vetélkedést. Addig sem kell unatkoznunk, hiszen a BL-ben érdekelt klubcsapatok komoly előkészületi mérkőzéseket és tornákat vívnak, ezek közül több is látható lesz a Sport TV-n. Emellett az FTC férfi kézilabdacsapata már bemutatkozik a kézilabda Európa-liga első selejtezőkörében. Az EL—ben egyébként összesen hét magyar csapat indul, a férfiaknál az FTC után a Balatonfüred (csoportkör) és a Fejér-B.Á.L. Veszprém (második selejtezőkör), női csapataink közül a Debrecen (csoportkör), a Vác és a Mosonmagyaróvár (második selejtezőkör), illetve a Siófok (első selejtezőkör) kapcsolódik majd be később a sorozatba.

 

Győri Audi ETO KC – Odense: augusztus 18., csütörtök 18:45, Sport1 (élő)
MOL-kupa, Tatabánya (a Telekom Veszprém, a MOL – Tatabánya, a Wisla Plock és a PPD Zagreb részvételével): augusztus 19-20-án a Sport1-en
Jubileumi torna, Veszprém (a Telekom Veszprém, a Kielce, a THW Kiel és a Flensburg részvételével): augusztus 27-28-án a Sport1-en
FTC – Baia Mare, EL-selejtező, első kör, 2.mérkőzés: szeptember 4., 15:45, Sport1 (élő)
FTC-Rail Cargo Hungaria – Odense: szeptember 10., szombat 16:00, Sport1 (élő)
Team Esbjerg – Győri Audi ETO KC: szeptember 11., vasárnap 16:00, Sport1 (élő)
Pick Szeged – Barcelona: szeptember 14., szerda 18:45, Sport1 (élő)
Telekom Veszprém – PSG: szeptember 15., csütörtök 18:45, Sport1 (élő)

 

További események:
A rendkívül színes, izgalmas sportesemény arzenálhoz csatlakozik még az észak-amerikai profi baseball-liga, az MLB, amelynek épp mostanában jönnek a legizgalmasabb meccsei, október közepén elrajtol az NBA is, a UFC-ben nincs megállás, sorra jönnek a jobbnál-jobb gálák, a profi darts (PDC) nagyágyúi is folyamatosan jelen vannak a csatornáinkon, és december 15-től a világbajnoksággal zárják le az évet. A labdarúgás szerelmeseinek a Bajnokok Ligája és a Serie A mellett csodás izgalmakat tartogat a Német Kupa és az Olasz Kupa is a szezon során.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott