Ugrás a tartalomra
Tarr logo

A második negyedévtől a Tarr szolgáltat Hajós településen

Az i-TV Digitális Távközlési Zrt., 3C Távközlési Kft. valamint a Hajósszolg Kft. 2017 második félévében értékesítette teljes távközlési hálózatát a TARR Kft-nek. A TARR Kft. 2018. április 1-től kábeltelevízió, szélessávú internet, helyhez kötött telefon szolgáltatásokat nyújt Hajós településen. A fenti dátummal kezdődően a jelzett településeken az i-TV Digitális Távközlési Zrt., a 3C Távközlési Kft. és a Hajósszolg Kft. az addigi tevékenységét megszünteti.

 

Az i-TV Digitális Távközlési Zrt., a 3C Távközlési Kft. és a Hajósszolg Kft. 2018. március 31-vel megszüntetik szolgáltatásaikat a hálózaton, amelyen 2018. április 1-től a TARR Kft. szolgáltat. Az előfizetők által jelenleg igénybe vett szolgáltatásokat havidíjak vonatkozásában a TARR Kft. változatlan feltételekkel fogja biztosítani a jelenlegi előfizetői szerződések alapján. Erre az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (Eht.) 133. § nyújt lehetőséget azzal, hogy lehetővé teszi a szolgáltató személyében történő változást.

 

Az előfizetők jelenlegi szerződésében szereplő szolgáltató helyébe 2018. április 1-jével a TARR Kft. lép, a továbbiakban a TARR Kft. ÁSZF-jében leírtak lesznek irányadóak. Ez az előfizetői szerződés egyoldalú módosítását jelenti, mely során a szerződés lényegi elemei nem változnak, de az előfizetőknek lehetősége van a jogszabályban foglaltaknak megfelelően a szerződést felmondani.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott