Ugrás a tartalomra

A Max-on debütál a Dűne: Második rész

A Dűne: Második rész a Warner Bros. Picturestől és a Legendary Picturestől jövő héten kedden, május 21-én debütál a Max streaming platformon.

 

A nagyszabású film Frank Herbert Dűne című, elismert bestsellerének adaptációját folytatja visszatérő és új sztárokkal, többek közt az Oscar-jelölt Timothée Chalamet-vel, Zendayával, Rebecca Fergusonnal, az Oscar-jelölt Josh Brolinnal, az Oscar-jelölt Austin Butlerrel, az Oscar-jelölt Florence Pugh-val, Dave Bautistával, az Oscar-díjas Christopher Walkennel, Léa Seydoux-vel, Souheila Yacoubbal, valamint Stellan Skarsgårddal, az Oscar-jelölt Charlotte Ramplinggel és az Oscar-díjas Javier Bardemmel.

 

A Dűne: Második rész követi Paul Atreides mitikus utazását, ahogyan összefog Chanival és a fremenekkel, miközben bosszút forral az összeesküvők ellen, akik elpusztították a családját. Amikor választania kell élete szerelme és az univerzum sorsa közt, vállalja, hogy megakadályozza azt a borzalmas jövőt, amit csak ő lát előre.

 

A filmet Denis Villeneuve rendezte a Jon Spaihts-szel közösen írt forgatókönyvéből, amely Frank Herbert ünnepelt Dűne című regényén alapul. Producerei: Mary Parent, Cale Boyter, Denis Villeneuve, Tanya Lapointe és Patrick McCormick. Executive producerei: Joshua Grode, Jon Spaihts, Thomas Tull, Herbert W. Gains, Brian Herbert, Byron Merritt, Kim Herbert, Richard P. Rubinstein és John Harrison.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott