Ugrás a tartalomra

A National Geographic videótára megérkezett Magyarországra

A UPC Direct és a National Geographic együttműködésének köszönhetően mától Magyarországon is elérhetővé vált az egyik legnépszerűbb ismeretterjesztő csatorna videótára. Az exkluzív szolgáltatás elsőként a UPC Direct előfizetői számára érhető el, ők a UPC Direct Now applikáción keresztül bárhol, bármikor élvezhetik tartalmait.

 

A National Geographic videótár színvonalas dokumentumfilmeket, lélegzetelállító képekkel tarkított tudományos sorozatokat kínál: a nézők olyan témák közül válogathatnak, mint a természet, űrkutatás, történelem, természettudományok, technológia, természeti katasztrófák, és még sorolhatnánk – az ismeretterjesztő programok választéka kimeríthetetlen. 

 

A UPC Direct előfizetők Magyarországon elsőként kapnak hozzáférést a National Geographic és a National Geographic Wild gyűjteményéhez, ráadásul a National Geographic minden hónapban újabb és újabb izgalmas filmekkel és sorozatokkal bővíti kínálatát.

 

Az űrkutatás rajongóinak a National Geographic egy lélegzetelállító sorozatot készített Kozmosz: Történetek a világegyetemről címmel, amely a világegyetem felfoghatatlan nagyságát mutatja be. A nézők megfejthetik a kozmosz rejtélyeit és még a jövőbe is bepillantást nyerhetnek. A NatGeo nagyszabású, régóta várt sorozata az univerzum leghatalmasabb és legkisebb dimenziójú tájaira repíti a nézőket – korszerű tudományos ismeretekkel és felemelő spirituális élményekkel egyaránt megajándékozva minket. 

 

A természet kedvelőit hamar rabul ejti majd a Cápákról készült sorozat. A cápák a Föld ősi állatai közé tartoznak: valóságos élő kövületek, melyek már akkor öregnek számítottak, amikor a dinoszauruszok megjelentek. A sorozat bemutatja, milyen hosszú fejlődés áll mögöttük, és az évmilliók során az egyes fajok mennyire különböző utakat jártak be. 

 

Azok számára pedig, akik szeretnek történelmi titkokat boncolgatni, a NatGeo készített egy olyan szekciót, melyben főleg háborús film sorozatokat tekinthetnek meg az előfizetők. 

 

A titokzatos témák rajongóiról sem feledkezett meg a National Geographic. A Légikatasztrófák című sorozat bemutatja az utóbbi évtizedek néhány nagy légikatasztrófájának legizgalmasabb pillanatait, és pilóták, szakértők, valamint szemtanúk segítségével megpróbál választ találni a mindannyiunkat foglalkoztató kérdésre: miért kellett bekövetkeznie ezeknek a tragédiáknak?

 

Az NatGeo videótár grandiózus képei mellett a UPC Direct Now applikációban az előfizetők mintegy 50 csatornát követhetnek online. Az alkalmazás ingyenesen letölthető minden UPC Direct előfizető számára, mellyel a felhasználók bárhol, bármikor, akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön nézhetnek egyszerre. Az újraindítás funkcióval a felhasználók elölről nézhetik a kedvenc műsoraikat, az újrajátszás funkcióval pedig lehetőség nyílik az elszalasztott műsorok újbóli lejátszására, sőt emlékeztetőket is beállíthatnak az interaktív műsorújságban, így senki nem marad le kedvenc programjáról a mozgalmas hétköznapokon sem.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott