Ugrás a tartalomra
SkyShowtime logo

A Netfilx-től igazolt tartalomigazgatót a SkyShowtime

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója bejelentette, hogy a Netflix korábbi vezetőjét, Kai Finke-t nevezték ki tartalomért felelős igazgatónak (Chief Content Officer).

 

Sarhan közvetlen munkatársaként Finke Amsterdamból fogja vezetni a tartalomfelelős csapatot. Ebben az új pozícióban a részleg hatalmas és egyre növekvő feladatkörét fogja felügyelni, miután a SkyShowtime idén megkezdte a saját gyártású tartalmak sugárzását. Finke a műsorstratégiáért, a SkyShowtime saját gyártású, valamint a partner stúdiók kiváló minőségű szórakoztató tartalmaiért, a műsortervezésért és az akvizíciókért lesz felelős.

 

Jon Farrar úgy döntött, hogy az elkövetkezendő hónapokban szükséges átállást követően elhagyja a SkyShowtime-ot.

 

Finke a Netflixtől érkezik a SkyShowtime-hoz, ahol az EMEA-országok egyik munkatársa volt, és számos európai piacon dolgozott tartalomért felelős igazgatóként. Több mint 20 éve dolgozik a gyártás, a nemzetközi forgalmazás és az akvizíciók területén, többek között a müncheni székhelyű Telepool-nál és a Vodafone-nál.

 

Jó kapcsolatokkal rendelkezik vezető alkotókkal, producerekkel, forgalmazókkal és az iparági szereplőkkel Európa-szerte, és tapasztalt a helyi nyelvű szórakoztató műsorok terjesztésében a SkyShowtime és a világ egyéb piacain.

 

Idén a SkyShowtime 10 saját gyártású tartalmat mutat be, köztük a Bosé, a Codename: Annika, a Fleeting Lies, a Poker Face, a The Invisible Ladies, a The Winner és a Warszawianka sorozatokat. Kai feladatainak fontos része lesz, hogy erre a sikerre építve olyan új projekteket és felvásárlásokat valósítson meg, amelyek a SkyShowtime piacain a helyi közönség számára vonzók. Feladatköre kiterjed a SkyShowtime részvényeseivel, valamint a vállalat vezetőivel való szoros együttműködésre is, az előfizetők megszerzésének, elkötelezettségének és megtartásának optimalizálása érdekében.

 

Sarhan így nyilatkozott: "Kai tapasztalt tartalommenedzser, aki az erős kreatív érzékenységet az üzleti érzékkel ötvözi. Mivel tovább bővítjük a saját gyártású tartalmak kínálatát, széleskörű tapasztalata - a piacaink ismeretével együtt - ideális választássá teszi őt arra, hogy növekedési pályánk következő szakaszában vezesse tartalomfelelős csapatunkat."

 

Finke elmondta: "A SkyShowtime folyamatos erősödése a helyi műsorok gyártása terén, a Paramount és az NBCUniversal világszerte exkluzív sorozatai és filmjei mellett, rendkívül vonzóvá teszi a szolgáltatást mind a közönség, mind a kreatív iparágak számára Európa-szerte.  Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy a SkyShowtime csapatának tagja lehetek, amely ezt a lenyűgöző szórakoztatást nyújtó kínálatot több mint 20 országba juttatja el."

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott