Ugrás a tartalomra
Arena4 logo

A Network4 hozza el a magyar szurkolóknak a Copa América-t

A Network4 Media Group bejelentette: elhozza a magyar nézőknek az amerikai kontinens legfontosabb futballtornája, a Copa América összes mérkőzését. Június 20. és július 14. között 16 csapat küzd meg egymással, köztük a címvédő Argentína és örök riválisa, Brazília. A Copa Américán pályára lépnek a legnagyobb világsztárok, többek között Lionel Messi, Ángel Di María, Lautaro Martínez, Luis Suárez, Alisson Becker és Vinícius Junior is.

 

A Network4 Media Group újabb értékes közvetítési jogot szerzett meg: három év után ismét elhozza a magyar futball rajongóknak a Copa Américát. Az amerikai kontinensviadalt ezúttal az Egyesült Államokban rendezik meg. Bár az Európa-bajnokság és a Copa América menetrendje nagyjából fedi egymást, a szurkolóknak nem kell választaniuk Szoboszlaiék és Messiék között.  Az amerikai torna meccseit jellemzően - magyar idő szerint - éjszaka tartják, ám még aznap képernyőre kerülnek az ismétlések az ARENA4 és MATCH4 sporttelevíziók műsorán. A NET4+ streaming szolgáltatás előfizetői akkor nézik vissza a mérkőzéseket, amikor csak akarják, és természetesen online is élőben követhetik a mérkőzéseket.

 

„Közel húsz kollégánk dolgozik majd azon, hogy elhozzuk a magyar nézőknek a Copa összes fontos mozzanatát. Hosszú éjszakák várnak a szerkesztőkre és kommentátorokra, de megéri a fáradtság, mert egy különleges futball csemegét biztosítunk a rajongóknak. A Copa América látványos és szenvedélyes futballt kínál a legnagyobb klubokban futballozó sztárokkal” - mondta el Misur Tamás, a Network4 Media Group sportfőszerkesztője.

 

A Copa Americán szép számban képviseltetik magukat a Premier League játékosai, az előzetes argentin keretbe tíz, a brazilba nyolc PL-est neveztek. Míg Szoboszlai Dominik az Európa-bajnokságon küzd majd, addig Liverpool-os csapattársainak egy része a Copán ölti magára hazája válogatottjának mezét, például Mac Allister (Argentína), Darwin Núñez (Uruguay), Alisson Becker (Brazília) és Luis Díaz (Kolumbia).

 

„Az örök tabellát Argentína és Uruguay vezeti 15-15 tornagyőzelemmel, ám Brazília mindig nagy esélyekkel indul a bajnokságon. A nyitó mérkőzésen Argentína és Kanada csap össze, utóbbi csapat Copa-újoncnak számít, ám érdemes külön is figyelni rá, mert okozhat meglepetést” - tette hozzá Misur Tamás.

 

A Copa América küzdelmeit az ARENA4 és a MATCH4 sporttelevíziók, valamint a NET4+ streaming szolgáltató közvetíti élőben, magyar kommentárral.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott