Ugrás a tartalomra
SPT logo

A Pókember – Nincs hazaút kibővített verziója otthoni képernyőkön is elérhető

A Sony Columbia Worldwide legsikeresebb filmjének, a Pókember Nincs hazaút c. részének kibővített változata mostantól elérhető a Magyar Telekom, a Vodafone, az Apple TV és a Google Play könyvtárában. A december 12-i megjelenést a Magyar Telekom exkluzív vetítéssel ünnepli a megjelenés napjának estéjén.

 

Jon Watts rendező filmjében többek között olyan sztárok szerepelnek, mint a Peter Parkert alakító Tom Holland, az MJ-t megformázó Zendaya vagy az ebben a Pókember részben fontos szerephez jutó Dr Strange-t alakító Benedict Cumberbatch. Az eredeti Pókember – Nincs hazaút magyarországi mozipremierje 2021. december 16-án, közel egy éve volt. A film a Pókember Hazatérés és a Pókember Idegenben részeket követve a trilógia harmadik eleme.

 

Peter Parker történetének legutóbbi része világszerte és hazánkban is hatalmas siker aratott. 1,9 milliárd dolláros globális bevételével 2021 legsikeresebb filmje lett, és minden idők legjövedelmezőbb filmjeinek listáján is az előkelő hatodik helyre ugrott. A Filmforgalmazók Egyesületének éves összesítése szerint 2021-ben Magyarországon ez volt a legnézettebb és egyben a legtöbb éves bevételt generáló filmalkotás. Az 1990 óta minden adatot összesítő hazai All Time listán pedig a Pókember – Nincs hazaút a hatodik helyen áll.

 

Ez a bővített változat több mint 11 percnyi új felvételt tartalmaz, beleértve a törölt jeleneteket is. A Pókember filmes történetében először derül fény a barátságos hős személyazonosságára, ami a szuperhős kötelességeit konfliktusba állítja a normális, hétköznapi életével és veszélybe sodorja azokat, akiket a legjobban szeret. Amikor Doctor Strange segítségét kéri, hogy helyreállítsa titkát, a varázslat lyukat szakít a világukba, és kiszabadítja a legerősebb gonosztevőket, akik valaha is harcoltak Pókember ellen bármelyik univerzumban. Most Peternek eddigi legnagyobb kihívását kell leküzdenie, ami nemcsak a saját jövőjét, hanem a Multiverzum jövőjét is örökre megváltoztatja.

 

A Pókember – Nincs hazaút kibővített verziója nem kerül a magyar mozikba, december 12-től többek között a Magyar Telekom FilmPremier, a Vodafone Filmtár szolgáltatásában, valamint az Apple TV és a Google Play kínálatában érhető el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott