Ugrás a tartalomra

A PR-Telecom kínálatában is megjelenik az RTL Most+

Újabb hazai szolgáltató – a PR-Telecom –  előfizetői élvezhetik majd az RTL Magyarország prémium szolgáltatását.

 

Az RTL Magyarország és a PR-Telecom ZRt. kereskedelmi megállapodásának értelmében a közeljövőben a PR-Telecom rendszereiben is elérhetővé válik az RTL Magyarország RTL Most+ szolgáltatása.

 

Az RTL Magyarország 2019 májusában jelentette be, hogy a disztribúciós partnereknek kínált tartalmai kiegészülnek az RTL Most prémium változatával. A tartalmában és funkcióiban továbbfejlesztett, RTL Most+ nevet viselő termék legfőbb célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse. Az RTL Most+-on a sorozatok és a filmek hosszabb ideig lesznek elérhetők, élőben követhetők az RTL Magyarország csatornái, és a platform exkluzív tartalmat is kínál. Mindezt HD, a későbbiekben pedig FullHD minőségben.

 

A megegyezés értelmében az RTL Magyarország teljes portfóliója továbbra is a PR-Telecom kínálatának része marad, emellett az RTL Magyarország csatornái a jövőben is elérhetőek lesznek a PR-Telecom PR GOTV multiscreen szolgáltatásában.

 

A tévézési szokásokat új szintre emelő RTL Most+ szolgáltatás pontos indulási dátumáról a két vállalat a későbbiekben ad tájékoztatást.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott