Ugrás a tartalomra
SES logo

A SES és a Canal+ hosszútávú megállapodással bővítette kapcsolatát

A SES és a CANAL+ hosszútávú megállapodással bővítette kapcsolatát, melynek keretében a CANAL+ keleti 19,2 fokon lévő francia előfizetéses televízióscsatorna-csomagjához uplink szolgáltatásokat rendeltek. Az új megállapodásba számos szolgáltatás tartozik, amelyeket két teleportról szolgáltatnak Betzdorfból (Luxemburg), és 2023-tól Münchenből (Németország) is, amely kihangsúlyozza a kifogástalan és zavartalan nézői élmény pótolhatatlanságát és egyetemes értékét a CANAL+ előfizetők számára.

 

A SES és a CANAL+ között jelenleg fennálló műhold kapacitási megállapodás az évtized végéig prémium tartalmat biztosít több mint 10 millió előfizető számára Európa-és Afrika-szerte. A SES és a CANAL+ 1995 óta ápol partnerségi viszonyt. A CANAL+ három keringési pozícióban használ transzpondereket: keleti 19,2 fokon, keleti 23,5 fokon és nyugati 22 fokon.

 

„A CANAL+ csatornánál büszkék vagyunk arra, hogy előfizetőink számára világszerte elsőosztályú tartalmat és a legjobb minőségű videóélményt nyújtjuk. Azáltal, hogy partnerségünket a SES-sel földi szolgáltatásokra is kiterjesztjük, biztosítjuk, hogy a lehető legszélesebb közönséget érjük el a legbiztosabb módon” – nyilatkozta Philippe Rivas, a CANAL+ csoport forgalmazási technológiai vezetője.

 

„A SES földi és műholdas hálózati szolgáltatásai együttesen a legerősebb, legellenállóbb és leginkább messzire menő tartalomforgalmazási hálózatot biztosítják a világon. Hatalmas örömünkre szolgál, hogy az egyik legrégebben fennálló partnerünk, a CANAL+, továbbra is megbízik páratlan képességünkben, amelynek keretében SD, HD és UHD tartalmat biztosítunk előfizetőik számára” – mondta Deepak Mathur, a SES globális videóértékesítési alelnöke.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott