Ugrás a tartalomra

A SkyShowtime ingyenesen elérhetővé teszi A besúgó első részét

Az elismert magyar drámasorozat, A besúgó ma visszatér a képernyőre, és mostantól kizárólag a SkyShowtime-on – Európa következő nagy streamingszolgáltatójánál – érhető el. A mai naptól mind a nyolc epizód streamelhető az előfizetők számára.

 

A kultikus sorozat visszatérésének megünneplésére a SkyShowtime lehetőséget kínál a magyar nézőknek, hogy előfizetés előtt megnézzék a népszerű sorozat első epizódját. A mai naptól a magyar nézők számára ingyenesen megtekinthető A besúgó – az ikonikus történet Geriről, az Állambiztonság informátoráról és a karizmatikus fiatal forradalmárról, Száváról – pilotja a SkyShowtime YouTube-csatornáján (lsd fent).

 

A besúgó

 

A történet 1985-ben, a vasfüggöny mögött játszódik. Geri főiskolára megy, és alig várja, hogy lányokkal ismerkedjen és bulizzon. Csatlakozik egy radikálisokból álló csoporthoz, amelyet a karizmatikus Száva vezet. Gerinek azonban van egy titka: ő a totalitárius állam egyik besúgója. Öccse megmentése érdekében arra kényszerül, hogy új barátai után kémkedjen az Állambiztonság számára. Geri élete örökre megváltozik, zsonglőrködik a pártok és a politikai viták között, miközben azzal a mindennapos dilemmával küzd, hogy kinek az oldalára álljon. Különösen akkor, amikor a csoport egyre radikálisabb vezetője, Száva rájön, hogy van közöttük egy besúgó.

 

A teljes egészében Magyarországon készült, nyolc epizódból álló drámát Szentgyörgyi Bálint rendezte, írta és társrendezte. Rendezőként Mátyássy Áron (Aranyélet, Hétvége) és Miklauzic Bence (Parkolás) is közreműködött. A sorozat főszereplői Váradi Gergely mint Geri, Patkós Márton mint Száva, Szász Júlia mint Kata, és Szőke Abigél mint Judit, valamint Thuróczy Szabolcs mint tartótiszt.

 

A SkyShowtime 1999 forintért elérhető az előfizetők számára a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül és a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV, Google Chromecast, LG TV és Samsung készülékeken.

 

Korlátozott ideig a skyshowtime.com oldalon keresztül az új előfizetők 50 százalékos kedvezményt kapnak a normál havidíj árából – egy életen át. Ez azt jelenti, hogy az ajánlatot igénybe vevő előfizetők 1999 forint helyett csak 999 forintot fizetnek havonta Magyarországon.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott