Ugrás a tartalomra
SportTV logo

A Sport TV-n maradnak a Real és a Barca kupakalandjai

A következő években is a Sport TV közvetíti a Spanyol Kupa küzdelmeit, miután a csatornát működtető cég és a jogtulajdonos megegyezett a közös munka folytatásáról.

 

Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid, Sevilla, Valencia – csak néhány név azon csapatok közül, amelyek továbbra is láthatóak lesznek a Sport TV képernyőjén, illetve továbbra is részét képezik a csatorna „kupaportfoliójának”. Merthogy a Sport TV-t működtető AMC Networks International és a Király-kupa jogtulajdonosa megegyezett az együttműködés folytatásában, így a jövőben is a Sport1-en, a Sport2-n, illetve új szereplőként az AMC Mikrón lesznek láthatóak az első számú spanyol kupasorozat mérkőzései. A megállapodás részeként csaknem 50 mérkőzés kerül be élőben vagy felvételről a három csatorna műsorába.

 

Az idei Copa del Rey azért is különleges, mert a labdarúgó-világbajnokság után ez lesz az első komoly sorozat, amely folytatódik: két nappal a vb-döntő után, december 20-án már a legjobb 32 közé kerülésért lépnek pályára a csapatok.

 

A közvetítési jogok meghosszabbításával továbbra is a Sport TV kupakínálata a legszélesebb az európai csúcsfutballból. A Spanyol Kupa mellett a Német és az Olasz Kupa is a műsorkínálatban szerepel, mindkét sorozat januárban folytatódik a nyolcaddöntőkkel.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott