Ugrás a tartalomra
SES logo

A szerb RTS összes csatornáját a SES Video továbbítja

A SES és a Telekom Srbija megállapodásának értelmében a szerb közmédia (RTS) mostantól mind a kilenc TV-csatornáját és mind a négy rádióadóját a keleti 5°-os pozícióban található Astra műholdon keresztül közvetíti.

A SES által bejelentett együttműködés szerint a Telekom Srbija távközlési vállalat további kapacitást bérel az ASTRA műholdján, hogy még három RTS televíziócsatorna (RTS1, RTS2 és az RTS Poletarac gyerekcsatorna), valamint további három rádióadó (Radio Beograd 202, Radio Beograd 2, Radio Beograd 3) műsorát továbbíthassa.

A Telekom Srbija és a SES korábban már megegyezett az RTS hat TV-csatornájának és egy rádióadójának a keleti 5°-os pozícióban található műholdon keresztüli továbbításáról. Az új megállapodás szerint most az RTS teljes portfólióját ebből a műholdas pozícióból sugározzák.

„Ez a szolgáltatásbővítés remek példája annak, hogy egy olyan stabil társulás, mint amilyen a miénk is hogyan erősítheti piaci jelenlétünket a speciális piacokon is” –  mondta Martin Ornass-Kubacki, a SES Video alelnöke és közép-kelet-európai regionális igazgatója. „Nagyon örülünk, hogy az RTS újfent megtisztelt minket bizalmával, és úgy döntött, hogy megbízik szolgáltatásaink minőségében” – tette hozzá.

„A Telekom Srbija az RTS üzleti partnereként hat televíziós csatornát továbbított a SES segítségével 2017-ben. A SES kiváló minőségű szolgáltatásait és megbízhatóságát látva pedig a vállalat úgy döntött, hogy további három RTS csatorna közvetítésével kiterjeszti a hosszú távú együttműködést” – egészítette ki Milica Jovičić, a Telekom Srbija kereskedelmi igazgatója.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott