Ugrás a tartalomra
M4 sport logo

A szomszédos országokban is láthatók lesznek a budapesti atlétikai világbajnokság versenyei az M4 Sporton

A Magyarországgal szomszédos országokban is földrajzi korlátozás (geoblocking) nélkül láthatják a kábeles előfizetők a közmédia M4 Sport csatornáján az év legfontosabb sporteseményét, az egy hónap múlva kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságot - jelentette be szerdán az erdélyi Tusnádfürdőn a csatornaigazgató.

 

Székely Dávid a 32. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor Magyar sport magyarul - Külhoni sportközvetítések: akadályok és lehetőségek című pódiumbeszélgetésén rámutatott: a magyar kormány és a közmédia kitartó munkája fekszik abban, hogy egyre bővül a külhoni magyarok számára is közvetített sportesemények köre.

 

Ezek közül kiemelte, hogy a kábeles előfizetők 2032-ig a környező országokban nézhetik az M4 Sporton a magyarok olimpiai szereplését, jelen pillanatban a vizes világbajnokságot, valamint ahogy az elmúlt években, úgy a jövőben Erdélyben és Felvidéken a nemzeti labdarúgó-válogatott összes mérkőzését, a 2024-es és 2028-as labdarúgó Európa Bajnokságot. A csatornaigazgató kiemelte, hogy a világ minden pontján kódolatlanul elérhetőek a nemzeti bajnokságok és kupák közvetítései.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott