Ugrás a tartalomra

A Tarr 2019. novemberi kódolatlan kínálata

2019. novemberében a Tarr digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő előfizetőinek 3 csatorna válik kódolatlanul elérhetővé, valamint még tart egy októberben kezdődött promóció is.

 

2019. november 1-30. között minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő előfizetőnek kódolatlan időszak keretében a LIFE TV csatorna válik elérhetővé a 36. programhelyen.

 

2019. november 16-30. között minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő előfizetőnek kódolatlan időszak keretében a COMEDY CENTRAL FAMILY csatorna válik elérhetővé a 20. programhelyen.

 

2019. november 1-30. között között minden Alap és Extra csomagos előfizetőnek kódolatlan időszak keretében a SPORT 1 csatorna válik elérhetővé a 67. programhelyen.

 

2019. november 18-ig még minden Alap és Extra csomagos előfizetőnek kódolatlan időszak keretében az AXN csatorna is elérhető a 72. programhelyen.

 

Kinek tudják biztosítani a csatornákat?

  • Akiknek DVB-C képes televíziójuk van
  • Akik a TARR Kft. valamelyik digitális kiscsomagjára előfizetnek
  • Akik a TARR Kft.-től digitális vevőegységet igényeltek

 

Az elérhető csatornák köre függ az előfizetési csomagtól. A kábeltévé hálózaton a kódolatlan csatornák elérése területenként változhat, de kizárólag olyan településeken elérhető, ahol a TARR Kft. digitális kábeltelevízió hálózattal rendelkezik.

 

A promócióban technikai okok miatt a következő települések nem vehetnek részt: Harta, Kustánszeg, Nagyvejke, Sárbogárd-Pusztaegres, Szalatnak.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott